‘Atlético Madrid zegt nee tegen Hancko, twee Premier League-clubs blijven geïnteresseerd' | OneFootball

‘Atlético Madrid zegt nee tegen Hancko, twee Premier League-clubs blijven geïnteresseerd' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de junio de 2024

‘Atlético Madrid zegt nee tegen Hancko, twee Premier League-clubs blijven geïnteresseerd'

Imagen del artículo:‘Atlético Madrid zegt nee tegen Hancko, twee Premier League-clubs blijven geïnteresseerd'

Atlético Madrid zal waarschijnlijk niet kunnen voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord voor Dávid Hancko, zo schrijft Relevo. De Rotterdammers zouden een bedrag tussen 35 en 40 miljoen euro voor hem verlangen.

Zondag kwam naar buiten dat Atlético Madrid het gemunt heeft op Hancko. De Slowaak, die nog een contract tot medio 2028 heeft bij Feyenoord, moet naar de Spaanse hoofdstad komen zodra de nummer vier van LaLiga Robin Le Normand heeft gecontracteerd.


OneFootball Videos


Hoewel de onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético volgens Relevo nog niet van start zijn gegaan, lijkt het erop dat Hancko niet naar de Rojiblancos zal vertrekken. Het is volgens het medium voor de Madrilenen heel lastig om te voldoen aan de vraagprijs van de Rotterdammers, die tussen 35 en 40 miljoen euro ligt.

Door de hoge vraagprijs is de kans aanwezig dat Hancko langer in De Kuip zal spelen. Daarom zou de nummer vier van LaLiga al verder hebben gekeken naar linksbenige verdedigers. Zo zouden Aymeric Laporte van Al-Nassr en Murillo van Nottingham Forest op het lijstje staan.

Update 15:17

Volgens Mundo Deportivo is niet alleen Atlético in de race om Hancko over te nemen, maar hebben ook Liverpool en Leicester City geinformeerd. Bij Liverpool zou de Slowaak worden herenigd met coach Arne Slot, terwijl Leicester City komend seizoen lijfsbehoud wil bereiken in de Premier League. Hancko gaf al eerder aan dat Liverpool zijn droomclub was als kind en dat hij openstaat voor een transfer.

Ver detalles de la publicación