Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte eerste bod Atlético Madrid | OneFootball

Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte eerste bod Atlético Madrid | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 de junio de 2024

Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte eerste bod Atlético Madrid

Imagen del artículo:Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte eerste bod Atlético Madrid

Branislav Jasurek, de zaakwaarnemer van Dávid Hancko, heeft onthuld hoe hoog het bod is dat Atlético Madrid op zijn client heeft gedaan. Volgens de belangenbehartiger maakt de Slowaak graag de overstap naar de Spaanse hoofdstad.

“Van alle clubs die interesse hebben in Dávid Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats”, geeft Jasurek aan in gesprek met Relevo. “De overige aanbiedingen zijn alleen op gespreksniveau. Op dit moment speelt er niets anders en David kijkt uit naar de mogelijkheid om onder Diego Simeone te spelen.”


OneFootball Videos


Vervolgens onthult de zaakwaarnemer dat het eerste bod van de Spanjaarden bij Feyenoord rond de twintig miljoen euro ligt, maar dat Feyenoord een bedrag van minstens veertig miljoen euro verlangt. “Hij heeft geen gelimiteerde afkoopsom, dat zou het een stuk makkelijker maken. Maar een bedrag van veertig tot vijftig miljoen euro is te veel.”

Hancko is momenteel met Slowakije actief op het Europees Kampioenschap in Duitsland. De verdediger stond in de eerste twee duels in de basis en wist daarin veel indruk te maken. Tijdens de tweede wedstrijd viel hij uit met een liesblessure.

Ver detalles de la publicación