Mats Wieffer kan Feyenoord verlaten na openingsbod vanuit Premier League | OneFootball

Mats Wieffer kan Feyenoord verlaten na openingsbod vanuit Premier League | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·24 de junio de 2024

Mats Wieffer kan Feyenoord verlaten na openingsbod vanuit Premier League

Imagen del artículo:Mats Wieffer kan Feyenoord verlaten na openingsbod vanuit Premier League
Imagen del artículo:Mats Wieffer kan Feyenoord verlaten na openingsbod vanuit Premier League

© IMAGO

Brighton & Hove Albion gaat vol voor de komst van Mats Wieffer van Feyenoord. De Engelse middenmoter heeft volgens 1908.nl toenadering gezocht tot de club van Rotterdam-Zuid en zelfs al een eerste bod uitgebracht. The Seagulls zien in Wieffer een ideale vervanger van Pascal Groß, die in de belangstelling staat van Borussia Dortmund.


OneFootball Videos


Volgens ingewijden verlangt Feyenoord 'een schamele 30 miljoen Britse pond (circa 35 miljoen euro, red.)' voor Wieffer. Het is niet duidelijk of het bod van Brighton daarbij in de buurt komt. Toch lijkt een zomerse transfer wel ophanden: Feyenoord vermoedt dat Wieffer niet langer te behouden is en zou al een buitenlandse vervanger op het oog hebben, van wie de identiteit nog niet bekend is.

Feyenoord betaalde twee jaar geleden naar verluidt een lichte transfervergoeding van 575.000 euro om Wieffer over te nemen van Excelsior. De stadsgenoot zou bij een toekomstige transfer recht hebben op minstens vijftien procent over de nettowinst die Feyenoord maakt. Dat kan in de praktijk dus neerkomen op vijftien procent van bijna de hele transfersom.

Sinds zijn komst speelde Wieffer 79 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Zijn contract loopt door tot medio 2027. Wieffer zou de overstap naar Brighton zelf wel zien zitten, maar wacht de onderhandelingen tussen de clubs geduldig af. Wieffer werd in januari ook al genoemd bij Atlético Madrid en liet ook toen al merken open te staan voor een vertrek bij Feyenoord.

Naast Brighton & Hove Albion werd Wieffer de laatste weken ook nadrukkelijk in verband gebracht met AC Milan. De Italiaanse topclub is bereid ver te gaan voor de middenvelder. Volgens Italiaanse media is i Rossoneri bereid om Jan-Carlo Simic de omgekeerde weg te bewandelen om zo de 24-jarige verdedigende middenvelder voor een gereduceerde prijs in te kunnen lijven. Feyenoord en AC Milan voerden de eerste gesprekken al over een transfer van Wieffer en de onderhandelingen zullen op korte termijn worden vervolgd.

Ver detalles de la publicación