Ajax-supporters ontdekken massaal één Instagram-pagina en plaatsen glasheldere reacties | OneFootball

Ajax-supporters ontdekken massaal één Instagram-pagina en plaatsen glasheldere reacties | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 de mayo de 2024

Ajax-supporters ontdekken massaal één Instagram-pagina en plaatsen glasheldere reacties

Imagen del artículo:Ajax-supporters ontdekken massaal één Instagram-pagina en plaatsen glasheldere reacties

Supporters van Ajax doen er via sociale media alles aan om Francesco Farioli te overtuigen om bij Ajax te tekenen. De trainer van OGC Nice krijgt onder verschillende berichten op Instagram massaal reacties van supporters van de Amsterdamse club, die hopen op zijn komst.

Farioli en Ajax zijn momenteel ver in de onderhandelingen en volgens De Telegraaf zou er al een persoonlijk akkoord liggen tussen de club en de speler. Supporters van Ajax kunnen niet wachten tot de Italiaanse oefenmeester zijn handtekening zet onder een contract in de Johan Cruijff ArenA en melden zich dan ook massaal op de Instagram-pagina van de trainer van OGC Nice.


OneFootball Videos


"We hebben je nodig bij Ajax, kom naar Ajax", valt onder meer te lezen onder de berichten van de Italiaanse coach op Instagram. Een andere supporter van de Amsterdammers gaat alvast uit van een akkoord: "Welkom bij Ajax", reageert hij onder het laatste bericht van de Italiaan.

De nodige supporters van de Amsterdamse club zaten woensdagavond vermoedelijk ook voor de buis toen Farioli met OGC Nice koploper Paris Saint-Germain trof in eigen huis. OGC Nice ging, met Pablo Rosario in de basis, met 1-2 onderuit tegen de Parijzenaren.

Ver detalles de la publicación