Fabrizio Romano lijkt gigantische streep te zetten door droomtransfer van Ajax en Feyenoord | OneFootball

Fabrizio Romano lijkt gigantische streep te zetten door droomtransfer van Ajax en Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·3 de junio de 2024

Fabrizio Romano lijkt gigantische streep te zetten door droomtransfer van Ajax en Feyenoord

Imagen del artículo:Fabrizio Romano lijkt gigantische streep te zetten door droomtransfer van Ajax en Feyenoord

Mochten Feyenoord en Ajax aankomende transferzomer zaken willen doen met Chelsea over Omari Hutchinson, moeten de Nederlandse clubs met een hoop geld komen. Fabrizio Romano weet dat de aanvaller álleen mag vertrekken via een permanente deal.

De transfergoeroe weet dat een huurdeal met de twintigjarige vleugelspeler geen optie is voor de Londenaren. Romano meldt op X dat Hutchinson alleen ingaat op bedragen van rond de 29,5 miljoen euro. “Chelsea zal Omari Hutchinson deze zomer niet meer uitlenen. Een permanente deal is de enige manier voor een vertrek”, schrijft hij.


OneFootball Videos


Een bedrag van circa dertig miljoen lijkt zeer onrealistisch voor Feyenoord en Ajax. Verderop in de tweet meldt Romano nog meer slecht nieuws. De Italiaan begrijpt dat VfB Stuttgart de favoriet is in de strijd om de handtekening van Hutchinson. Feyenoord en Ajax zijn ‘slechts’ enthousiast.

Hutchinson maakte afgelopen seizoen furore in dienst van Ipswich Town. De aanvaller speelde op huurbasis bij de club die zich wist te verzekeren van promotie naar de Premier League. De jonge Engelsman was goed voor tien goals in 44 wedstrijden.

Ver detalles de la publicación