Stralende Zirkzee verklapt wat Ten Hag aan hem vertelde voor zijn invalbeurt | OneFootball

Stralende Zirkzee verklapt wat Ten Hag aan hem vertelde voor zijn invalbeurt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 August 2024

Stralende Zirkzee verklapt wat Ten Hag aan hem vertelde voor zijn invalbeurt

Article image:Stralende Zirkzee verklapt wat Ten Hag aan hem vertelde voor zijn invalbeurt

Joshua Zirkzee kende vrijdagavond een droomdebuut voor Manchester United. De aanvaller maakte als invaller het winnende doelpunt op Old Trafford in de wedstrijd tegen Fulham. Na afloop stond hij glunderend voor de camera van de Engelse media en verklapte hij wat trainer Erik ten Hag tegen hem vertelde.

“Om hier te winnen in mijn eerste thuiswedstrijd en een doelpunt te maken. Het had niet beter gekund”, begint een dolgelukkige Zirkzee tegenover Sky Sports. “Er is mij verteld dat scoren op Old Trafford een van de beste ervaringen is bij Manchester United. Ik ben zo dankbaar en gezegend dat ik dat in mijn eerste wedstrijd direct kan ervaren. Het is een geweldig gevoel.”


OneFootball Videos


Zirkzee geeft aan dat er van alles door hem heengaat. “Het is een beetje druk in mijn hoofd”, bekent hij. “Maar we hebben gewonnen, dat is wat wij wilden en wat de fans verdienen. Ik kan mijn gevoel niet helemaal omschrijven, maar ik voel me erg goed”, vervolgt Zirkzee, die goed opgevangen is bij Manchester United. “Het was een warm welkom. We hebben een fantastisch team en we willen iets geweldigs bereiken. Mijn debuut was geweldig, het was een droom.”

Voorafgaand aan zijn invalbeurt had Ten Hag duidelijke instructies voor hem. “De manager vertelde me dat ik energie moest brengen en het team zoveel mogelijk moest helpen. Dat is wat hij zei eigenlijk”, verklapt Zirkzee.

“Manchester United is een enorm grote club, je moet altijd streven naar het hoogste. Dat houdt in elke dag honderd procent geven. Dat is het plan. It’s just all good vibes”, aldus Zirkzee, die de bokaal voor Player of the Match aan het einde van het interview in ontvangst mocht nemen. “Dat is geweldig. Een goed gevoel. Deze krijgt thuis een plekje.”

View publisher imprint