Romano: ‘Feyenoord komt tot overeenkomst en heeft Argentijnse spits binnen’ | OneFootball

Romano: ‘Feyenoord komt tot overeenkomst en heeft Argentijnse spits binnen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 June 2024

Romano: ‘Feyenoord komt tot overeenkomst en heeft Argentijnse spits binnen’

Article image:Romano: ‘Feyenoord komt tot overeenkomst en heeft Argentijnse spits binnen’

Feyenoord heeft Julián Carranza binnen, zo meldt Fabrizio Romano. De Rotterdammers waren eerder deze week al dicht bij een akkoord met Philadelphia Union, maar inmiddels zijn ook de laatste details uitgewerkt.

Met Carranza haalt Feyenoord alweer de vijfde zomerse versterking in huis. Eerder deze week kwam al naar buiten dat de nummer twee van Nederland dicht bij een akkoord met Philadelphia Union was. Nu is de deal volgens de transferexpert volledig rond.


OneFootball Videos


De Rotterdammers waren een week eerder al in hoofdlijnen akkoord met de spits zelf. Nu ook een overeenkomst met zijn club is bereikt, zullen nu enkel nog de papieren afgehandeld moeten worden. Zodra dat is geregeld, zal Feyenoord de Argentijn kunnen presenteren als nieuwe aanvaller.

Carranza maakte afgelopen tijd veel indruk in de Verenigde Staten. In alle competities kwam hij dit seizoen tot vijftien wedstrijden, waarin hij tien doelpunten wist te maken. In totaal speelde hij 95 duels voor de ploeg uit Pennsyvania. Hierin scoorde hij 43 keer en gaf hij 20 assists. In het verleden kwam hij ook uit voor Inter Miami en het Argentijnse Banfield.

View publisher imprint