Atlético meldt zich opnieuw voor Hancko: hoogte van verbeterd bod bekend | OneFootball

Atlético meldt zich opnieuw voor Hancko: hoogte van verbeterd bod bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·27 June 2024

Atlético meldt zich opnieuw voor Hancko: hoogte van verbeterd bod bekend

Article image:Atlético meldt zich opnieuw voor Hancko: hoogte van verbeterd bod bekend
Article image:Atlético meldt zich opnieuw voor Hancko: hoogte van verbeterd bod bekend

© IMAGO

Atlético Madrid heeft zich opnieuw bij Feyenoord gemeld voor Dávid Hancko. Het eerste bod van de Madrilenen, à twintig miljoen euro, werd door Feyenoord-directeur Dennis te Kloese meteen van tafel geveegd. De club uit de Spaanse hoofdstad is nu met een tweede, verbeterde aanbieding gekomen, meldt 1908.nl. Atlético is nu bereid zo'n 25 miljoen euro neer te leggen om de verdediger in te lijven.


OneFootball Videos


Ook het nieuwe bod is voor Feyenoord nog altijd niet goed genoeg, waardoor Atléti terug zal moeten komen met een hoger bod. Feyenoord, waar Hancko tot medio 2028 onder contract staat, wil minimaal 35 miljoen euro hebben voor de linkspoot. De 26-jarige Slowaak ziet een avontuur in het Estadio Metropolitano op zijn beurt 'enorm zitten', maar zit ook prima op zijn plek in Rotterdam.

De zaakwaarnemer van Hancko, Branislav Jasurek, bevestigde eerder dat Atlético het meest concreet is voor de mandekker. "Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken."

De 40-voudig international (4 goals) deed afgelopen seizoen in alle 48 duels van Feyenoord mee en wist daarin 7 keer het net te vinden, waaronder 1 keer tegen Atlético. Ook bereidde de linkspoot drie doelpunten voor. Als Atlético het niet lukt om hem bij Feyenoord los te weken, schakelt de club waarschijnlijk door naar Aymeric Laporte (Al-Nassr) of Murillo (Nottingham Forest).

View publisher imprint