NAC wil met oude bekende de Eredivisie in: 'Hij koestert nog altijd warme gevoelens' | OneFootball

NAC wil met oude bekende de Eredivisie in: 'Hij koestert nog altijd warme gevoelens' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 June 2024

NAC wil met oude bekende de Eredivisie in: 'Hij koestert nog altijd warme gevoelens'

Article image:NAC wil met oude bekende de Eredivisie in: 'Hij koestert nog altijd warme gevoelens'

NAC denkt aan de terugkeer van Menno Koch, zo meldt Voetbal International. Het contract van de verdediger bij het Bulgaarse CSKA Sofia verloopt deze zomer, waardoor hij transfervrij kan vertrekken.

Mustapha Nakhli, de zaakwaarnemer van Koch, bevestigt aan VI dat NAC navraag heeft gedaan bij de verdediger voor een terugkeer naar Breda. Aanvoerder Cuco Martina heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd, waardoor de promovendus op zoek is naar een nieuwe centrale verdediger voor aan de rechterkant.


OneFootball Videos


Na de promotie van NAC sprak de aanvoerder uit graag met de Bredanaars mee te gaan naar de Eredivisie. Toch zou de promovendus twijfelen, aangezien Martina bijna 35 wordt. Een optie om hem te vervangen, is dus Koch.

De verdediger kwam in het verleden gedurende twee periodes uit voor NAC. De tweede seizoenshelft van 2014/15 werd hij door PSV een halfjaar verhuurd aan de Bredanaars, waarna hij in de zomer van 2017 definitief de Eindhovenaren inruilde voor het Rat Verlegh Stadion. "Koch zou welwillend tegenover een stap naar de Eredivisie staan en koestert nog altijd warme gevoelens voor NAC", schrijft het medium.

View publisher imprint