Moeten Anderlecht en Club Brugge het binnenkort uitvechten? Belgische topclubs zijn geïnteresseerd in Servisch talent | OneFootball

Moeten Anderlecht en Club Brugge het binnenkort uitvechten? Belgische topclubs zijn geïnteresseerd in Servisch talent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26 May 2024

Moeten Anderlecht en Club Brugge het binnenkort uitvechten? Belgische topclubs zijn geïnteresseerd in Servisch talent

Article image:Moeten Anderlecht en Club Brugge het binnenkort uitvechten? Belgische topclubs zijn geïnteresseerd in Servisch talent

Het seizoen loopt zondagavond ten einde in België. Vanaf dan kunnen de clubs zich volledig focussen op de voorbereidingen voor volgend seizoen.

Zondagavond weten we wie landskampioen wordt in België. Anderlecht, Club Brugge en Union SG maken nog allemaal kans om de titel te pakken, de een wat meer dan de ander.


OneFootball Videos


Ondertussen wordt er ook al serieus voorbereid op volgend seizoen. Er werden in de JPL al enkele transfers aangekondigd en er zullen er nog heel veel volgen.

Club Brugge en Anderlecht zouden hun oog hebben laten vallen op dezelfde spelen. Volgens Mozzart Sport hebben Club Brugge en Anderlecht scouts gestuurd naar de wedstrijd Radnički-Partizan.

Daar waren ze voor Matija Gluščević, een 19-jarige Servische aanvaller die momenteel voor Radnički speelt in zijn thuisland. Maar niet alleen Anderlecht en Club zijn geïnteresseerd, het Italiaanse Genoa zou ook een scout hebben gestuurd.

View publisher imprint