Martijn Krabbendam onthult wanneer Giménez naar Nottingham Forest vertrekt | OneFootball

Martijn Krabbendam onthult wanneer Giménez naar Nottingham Forest vertrekt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·19 August 2024

Martijn Krabbendam onthult wanneer Giménez naar Nottingham Forest vertrekt

Article image:Martijn Krabbendam onthult wanneer Giménez naar Nottingham Forest vertrekt
Article image:Martijn Krabbendam onthult wanneer Giménez naar Nottingham Forest vertrekt

© Videostill VI

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam heeft meer uitleg gegeven bij de mogelijke transfer van Santiago Giménez naar Nottingham Forest. De Engelse laagvlieger meldde zich onlangs met een bod van 25 miljoen euro in Rotterdam. Dat bod is door de clubleiding van Feyenoord meteen van tafel geveegd. Giménez zelf staat wel open voor een overstap naar the Tricky Trees.


OneFootball Videos


Krabbendam legt in een video van Voetbal International uit dat de interesse in Giménez serieus is. "Feyenoord weet precies wat ze voor hem willen hebben, namelijk meer dan dertig miljoen euro. Dan kom je met 25 miljoen een eind, maar dan ben je er nog lang niet. Dus er moet nog wel wat bij, wil hij de overstap maken naar Nottingham Forest."

De clubwatcher geeft aan dat Feyenoord ook als Giménez weggaat niet meteen een vervanger zal aantrekken. "Eigenlijk hebben ze al voorgesorteerd met de komst van Ayase Ueda en Julián Carranza. Carranza hebben we eigenlijk nog niet gezien. Dan denk ik niet dat het de prioriteit is om een spits te halen, als je negen miljoen euro voor een spits betaalt. Carranza kwam dan transfervrij, maar ze waren wel heel enthousiast dat ze hem transfervrij konden overnemen van Philadelphia Union. Dan zou het heel gek zijn als je alsnog een derde spits gaat halen."

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf eerder aan dat het geen probleem hoeft te zijn om drie spitsen in je selectie te hebben. Daar plaatst Krabbendam echter zijn vraagtekens bij. "Normaal is dat natuurlijk wel een probleem. Houd je spitsen dan maar eens rustig. Dat is natuurlijk heel lastig om te managen. Je kunt eigenlijk van een probleem een soort luxeprobleem maken door het zo op te lossen. Als het bod goed is, gaat Feyenoord gewoon meewerken aan een transfer van Giménez."

Giménez kan sterke statistieken overleggen in het shirt van Feyenoord, dat hem in de zomer van 2022 voor zes miljoen euro overnam van Cruz Azul. De 29-voudig international (4 goals) speelde tot nog toe 89 duels voor de Rotterdammers, waarin hij 53 keer scoorde en 13 assists leverde. Zondag was hij nog goed voor twee treffers in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (1-5 winst).

View publisher imprint