Gimenez speelt met Mexico gelijk tegen Canada | OneFootball

Gimenez speelt met Mexico gelijk tegen Canada | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·11 September 2024

Gimenez speelt met Mexico gelijk tegen Canada

Article image:Gimenez speelt met Mexico gelijk tegen Canada

Santiago Gimenez heeft opnieuw niet weten te overtuigen bij Mexico. De spits van Feyenoord werd na een uur gewisseld zonder het net te vinden. Het nationale elftal speelde doelpuntloos gelijk in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Canada.

Gimenez ontving met een 6,4 de laagste beoordeling aan de kant van Mexico. De 23-jarige aanvaller kreeg slechts twaalf keer de bal en wist daarin een schot op doel te produceren. Bondscoach Javier Aguirre bracht Henry Martín, die in het restant van de wedstrijd ook geen doelpunt wist te maken, in het AT&T Stadium.


OneFootball Videos


De matige wedstrijd van Gimenez helpt niet mee om de criticasters te overtuigen. In Mexico houden ze inmiddels exact bij hoe lang de spits het net niet heeft weten te vinden. Het laatste doelpunt van Gimenez in het nationale elftal was in de finale van de Gold Cup. Gimenez wist de laatste veertien interlands niet te scoren.

Nu de wedstrijd voorbij is, zit de interlandperiode er definitief op. In totaal kwamen veertien spelers van Feyenoord in actie en volgens de eerste berichten zijn er geen blessures ontstaan. Feyenoord bereidt zich voor op de wedstrijd van zaterdagavond tegen FC Groningen, waarbij het de vraag is of Gimenez gezien zijn jetlag in de basis gaat beginnen.

View publisher imprint