Lingr: "Kijk ernaar uit om in deze formatie te werken" | OneFootball

Lingr: "Kijk ernaar uit om in deze formatie te werken" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·20 July 2024

Lingr: "Kijk ernaar uit om in deze formatie te werken"

Article image:Lingr: "Kijk ernaar uit om in deze formatie te werken"

Ondrej Lingr heeft nu al een enorm drukke zomer achter rug. Hij is getrouwd, speelde het EK met Tsjechië en sloot deze week weer aan bij Feyenoord, waar hij zaterdagmiddag tegen Cercle Brugge zijn eerste minuten van de voorbereiding maakte. Vrolijk als altijd, maar wel bekaf verscheen hij na afloop voor de camera van Feyenoord ONE.

"Een beetje moe, maar het is goed om weer terug te zijn. Ik heb deze prachtige stad wel gemist", beantwoordde Lingr de vraag hoe het met hem ging. "Ik heb nu een paar trainingen meegedaan met het team, en nu dus ook mijn eerste wedstrijd. Het hete weer maakte het lastig, maar ik was blij om weer op het veld te staan."


OneFootball Videos


3-4-3-systeem

Daarbij moest de Tsjech wel even wennen aan zijn rol als middenvelder in het nieuwe 3-4-3-systeem. "Ik heb het er met de coach over gehad dat ik het zou proberen. Ik moet eraan wennen en leren hier te spelen. Volgende wedstrijd zullen we zien of ik weer hier speel, of wat verder naar voren. Maar ik zal overal proberen het team te helpen."

Hoe hij zelf tegen de nieuwe formatie aankijkt? "Ik ben er blij mee. Ik heb tegen Priskes Sparta Praag gespeeld met Slavia en zij waren heel sterk in die formatie. Ik moet deze formatie en andere dingen van hem gaan leren. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken."

View publisher imprint