Beelden van Slot en zijn zoon zorgen voor talloze reacties: 'Mensen vinden dit raar?!' | OneFootball

Beelden van Slot en zijn zoon zorgen voor talloze reacties: 'Mensen vinden dit raar?!' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·7 September 2024

Beelden van Slot en zijn zoon zorgen voor talloze reacties: 'Mensen vinden dit raar?!'

Article image:Beelden van Slot en zijn zoon zorgen voor talloze reacties: 'Mensen vinden dit raar?!'

Een fragment van Arne Slot van het afgelopen seizoen gaat plotseling rond in Engeland. De voormalig succestrainer van Feyenoord nam aan het einde van het Eredivisieseizoen afscheid van het Rotterdamse publiek en werd in het zonnetje gezet door zijn familie. Veel mensen op X ontdekten een video waarin Slot zijn zoon, Joep, een kus op de mond geeft en reageren massaal.

Feyenoord eindigde het afgelopen seizoen met een thuiswedstrijd tegen Excelsior, maar dat betekende (voorlopig) ook de laatste wedstrijd van Slot als trainer van de Rotterdammers. De oefenmeester behaalde grote successen met de Stadionclub, met als hoogtepunt het kampioenschap in seizoen 2022/23. Daarnaast won hij afgelopen seizoen de KNVB Beker en reikte hij tot de finale van de Conference League in 2021/22 (1-0 nederlaag tegen AS Roma).


OneFootball Videos


Op 19 mei werd Slot in het zonnetje gezet na afloop van de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen. Tijdens het afscheidmoment waren ook de kinderen van de trainer, Isa en Joep, aanwezig. ESPN legde vast hoe Slot en laatstgenoemde elkaar een knuffel en een kus gaven. In Engeland werd dit fragment ontdekt en ontstond er veel reactie.

In de reacties klinkt er verbazing om de zoen, maar ook om het feit waarom het fragment viraal gaat. Hier een greep uit de commentsecties van X:

View publisher imprint