Ismael Saibari kan PSV na vier jaar achter zich laten voor avontuur in Italië of Spanje | OneFootball

Ismael Saibari kan PSV na vier jaar achter zich laten voor avontuur in Italië of Spanje | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·26 June 2024

Ismael Saibari kan PSV na vier jaar achter zich laten voor avontuur in Italië of Spanje

Article image:Ismael Saibari kan PSV na vier jaar achter zich laten voor avontuur in Italië of Spanje
Article image:Ismael Saibari kan PSV na vier jaar achter zich laten voor avontuur in Italië of Spanje

© IMAGO

Ismael Saibari heeft zich in de kijker gespeeld bij verschillende clubs uit LaLiga en de Serie A. De aanvallende middenvelder brak afgelopen seizoen definitief door bij PSV, maar kan desondanks lang niet altijd op een basisplaats rekenen onder Peter Bosz. Om die reden zou een vertrek mogelijk uitkomst kunnen bieden voor de Marokkaans international, die in eigen land wordt gelinkt aan onder meer Fiorentina, Atalanta en Villarreal.


OneFootball Videos


Vier jaar na zijn komst naar Eindhoven kan Saibari zijn ontwikkeling belonen met een stap naar een van de Europese topcompetities. De 23-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atalanta, dat op dit moment de beste papieren heeft voor zijn komst. De Italiaanse subtopper ziet in Saibari een ideale aanvulling voor het team van Gian Piero Gasperini, dat graag zijn selectie wil verjongen.

Mocht Atalanta er niet in slagen om de komst van Saibari te bewerkstelligen, dan zitten Villarreal en Fiorentina op het vinkentouw. Echter is het maar de vraag of PSV happig is op een vertrek van Saibari. De aanvallende middenvelder wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de selectie en moet dan ook minstens twintig miljoen euro kosten, melden media uit Italië.

Eerder werd Saibari door Franse media gelinkt aan vertrek bij PSV. De creatieve dribbelaar stond naar verluidt in de belangstelling van Europese grootmachten Barcelona en Paris Saint-Germain. Het is niet bekend of een van de clubs al contact heeft gezocht met Saibari. Barcelona lijkt dichter bij het vuur te zitten dan PSG, aangezien Saibari met Ali Dursun dezelfde zaakwaarnemer heeft als Barcelona-ster Frenkie de Jong.

View publisher imprint