PSV kent toekomst van Jerdy Schouten na nieuws uit Italië | OneFootball

PSV kent toekomst van Jerdy Schouten na nieuws uit Italië | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·25 June 2024

PSV kent toekomst van Jerdy Schouten na nieuws uit Italië

Article image:PSV kent toekomst van Jerdy Schouten na nieuws uit Italië
Article image:PSV kent toekomst van Jerdy Schouten na nieuws uit Italië

© IMAGO

Hakan Calhanoglu heeft besloten langer bij Inter te blijven, zo maakt hij bekend via zijn socialmediakanalen. De dertigjarige middenvelder maakte in 2021 de omstreden overstap van AC Milan naar de aartsrivaal en groeide bij Inter uit tot een van de beste middenvelders in Europa. De ontwikkeling van de dertigjarige middenvelder is ook bij Bayern München opgevallen, maar de Zuid-Duitsers moeten verder zoeken.


OneFootball Videos


"In het kader van de recente geruchten die in de media circuleren, wik ik graag graag van deze gelegenheid gebruik maken om de situatie uit te leggen", schrijft de Turks international, die met zijn land actief is op het EK. “Ik ben ontzettend blij bij Inter. De relatie die ik deel met de club en onze ongelooflijke fans is echt speciaal."

Ik ben heel blij dat ik in de toekomst nog meer prijzen met Inter kan winnen

- Hakan Calhanoglu hint duidelijk op een langer verblijf bij Inter

"Samen hebben we mooie dingen bereikt. En ik ben heel blij dat ik in de toekomst nog meer prijzen met Inter kan winnen", hint hij duidelijk op een langer verblijf. Calhanoglu is echter voorlopig volledig geconcentreerd op het EK. "Op dit moment ben ik gefocust op het brengen van vreugde aan de mensen in mijn land.” Calhanoglu ligt tot medio 2027 vast in Milaan.

Italiaanse media meldden eerder dat Inter Jerdy Schouten van PSV op de lijst met mogelijke vervangers van Calhanoglu had gezet. De middenvelder maakte een uitstekend eerste jaar door in Eindhoven, waarin hij onder meer de landstitel veilig wist te stellen en zich weer in de kijker wist te spelen van het Nederlands elftal. Ook Mateo Kovacic en Mario Pasalic werden genoemd als mogelijke kandidaten.

Schouten streek afgelopen zomer neer bij PSV, dat inclusief bonussen liefst vijftien miljoen euro betaalde aan Bologna voor de verdedigende middenvelder. De transfer van Schouten bleek een gouden zet van de Eindhovenaren. Dit seizoen ontpopte de Oranje-international zich tot absolute meerwaarde en speelde hij met veertig optredens (drie doelpunten) een belangrijke rol in het successeizoen van PSV.

De uitstekende prestaties van de uitblinkende PSV-spelers zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo viel de naam van Schouten al bij Borussia Dortmund. De balveroveraar heeft echter niet de intentie om te vertrekken uit Eindhoven. "Maar ik kan nu ook nog niet met honderd procent zekerheid zeggen dat ik blijf", vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Als er echt iets gigantisch voorbijkomt, kijk je daar toch naar. Dat doet elke voetballer en dat is ook niks geks."

View publisher imprint