'Gimenez blijft in De Kuip: Feyenoord zet streep door transfer' | OneFootball

'Gimenez blijft in De Kuip: Feyenoord zet streep door transfer' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 August 2024

'Gimenez blijft in De Kuip: Feyenoord zet streep door transfer'

Article image:'Gimenez blijft in De Kuip: Feyenoord zet streep door transfer'

Santiago Gimenez maakt niet de overstap naar Nottingham Forest. Feyenoord zet definitief een streep door een uitgaande transfer van de Mexicaanse spits. De Rotterdammers hebben aangegeven dat ze met Nottingham Forest geen zaken willen doen omtrent een transfer van Gimenez. Dit meldt Voetbal International.

Nottingham Forest heeft woensdag opnieuw een nieuwe poging gedaan met een bod van 26 miljoen euro, dat door bonussen nog met vier miljoen euro kon oplopen. De Rotterdammers weigerden opnieuw om te onderhandelen en daardoor is de club uit de Premier League doorgeschakeld. Het tweede bod kwam niet in de buurt van de vraagprijs, waardoor de Engelsen nu vol voor de komst van Eddie Nketiah gaan.


OneFootball Videos


De kans dat Gimenez de komende dagen De Kuip nog gaat verlaten, is daardoor een stuk kleiner geworden. Het blijft echter moeilijk te peilen hoe de markt zich nog zal ontwikkelen. Tot op heden was alleen Nottingham Forest concreet, en er zijn geen signalen dat meerdere clubs azen op de spits van Feyenoord. Gimenez heeft zelf ook aangegeven alleen uit Rotterdam te willen vertrekken als het complete plaatje naar wens is.

View publisher imprint