Internationals melden zich weer bij Feyenoord: ''Dat was mijn mooiste moment'' | OneFootball

Internationals melden zich weer bij Feyenoord: ''Dat was mijn mooiste moment'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·12 September 2024

Internationals melden zich weer bij Feyenoord: ''Dat was mijn mooiste moment''

Article image:Internationals melden zich weer bij Feyenoord: ''Dat was mijn mooiste moment''

Feyenoord bereidt zich momenteel voor op de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Rotterdammers kunnen daarbij weer beschikken over een groot deel van de internationals. Donderdagmiddag is te zien dat diverse spelers zich weer hebben gemeld op het trainingscomplex van Feyenoord. Santiago Gimenez sluit op een later moment aan.

Ayase Ueda is wel in de video te zien, hij is gedeeld topscorer samen met Tottenham Hotspur's Heung-Min Son. De spits van Feyenoord wist tijdens de WK-kwalificatieduels in totaal acht keer te scoren. Gjivai Zechiël is ook een ervaring rijker. "Ik heb mijn debuut mogen maken voor Jong Oranje. Ik ben hartstikke dankbaar en supertrots."


OneFootball Videos


Ook Quinten Timber meldt zich weer bij Feyenoord. "Mijn mooiste moment? Ik denk het moment dat ik in het veld kwam tegen Bosnië en Herzegovina, dat ik samen met mijn broertje kon spelen." Antoni Milambo was ook mee naar Jong Oranje. "Mijn mooiste moment is mijn basisdebuut. Het is natuurlijk mooi om met een basisdebuut te starten bij Jong Oranje."

"Twee overwinningen," vertelt Anis Hadj Moussa, die samen met Ramiz Zerrouki twee interlands speelde voor Algerije. "Wij zijn altijd wel samen. Hij is mijn beste vriend bij het nationale elftal." David Hancko kan met Slowakije ook terugkijken op een geslaagde interlandperiode. "We hebben goed gespeeld en ik had een mooie assist, dat was mijn mooiste moment." Jeyland Mitchell trainde vandaag ook mee.

View publisher imprint