'Feyenoord wijst tweede bod van Nottingham Forest af' | OneFootball

'Feyenoord wijst tweede bod van Nottingham Forest af' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 August 2024

'Feyenoord wijst tweede bod van Nottingham Forest af'

Article image:'Feyenoord wijst tweede bod van Nottingham Forest af'

Feyenoord heeft ook het tweede bod van Nottingham Forest op Santiago Gimenez afgewezen. Dit meldt Fabrizio Romano. De Engelsen boden een totaalbedrag van dertig miljoen euro voor de Mexicaanse spits. Dit bod bestond uit een vast bedrag van 26 miljoen euro, dat door bonussen nog met vier miljoen euro kon oplopen. In de ogen van algemeen directeur Dennis te Kloese is dit niet voldoende voor een akkoord.

Nottingham Forest wil voor het einde van de transferdeadline een spits toevoegen aan de selectie. Naast Gimenez is ook Eddie Nketiah nadrukkelijk in beeld. De Engelsen hebben een persoonlijk akkoord bereikt met de 25-aanvaller. Daarnaast verlopen de onderhandelingen met Arsenal voorspoedig en wordt er spoedig een akkoord verwacht.


OneFootball Videos


Wat de transferplannen van Nottingham Forest precies zijn, is niet helemaal duidelijk. The Athletic meldde echter dat Nketiah momenteel de topdoelwit is voor de club uit de Premier League. Wanneer Nketiah definitief de overstap maakt, is een transfer van Gimenez logischerwijs van de baan. De Mexicaan staat überhaupt niet te springen om de stap te maken naar een club die moet strijden tegen degradatie.

View publisher imprint