Feyenoord ontvangt na miljoenenbod op Giménez 'dubbel goed nieuws' | OneFootball

Feyenoord ontvangt na miljoenenbod op Giménez 'dubbel goed nieuws' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 August 2024

Feyenoord ontvangt na miljoenenbod op Giménez 'dubbel goed nieuws'

Article image:Feyenoord ontvangt na miljoenenbod op Giménez 'dubbel goed nieuws'
Article image:Feyenoord ontvangt na miljoenenbod op Giménez 'dubbel goed nieuws'

© IMAGO

Feyenoord houdt Santiago Giménez mogelijk ook deze zomer binnenboord. De 23-jarige spits heeft volgens De Telegraaf 'ernstige twijfels' bij een overstap naar Nottingham Forest. De Premier League-club meldde zich eerder met een bod van 25 miljoen euro in De Kuip. Inmiddels kijkt Nottingham ook verder en staat Eddie Nketiah van Arsenal hoog op het verlanglijstje.


OneFootball Videos


Giménez is op de radar verschenen bij Nottingham, dat een eerste bod van 25 miljoen euro resoluut afgewezen zag worden door Feyenoord. Volgens de ochtendkrant wil de Rotterdamse clubleiding meer geld zien en komt het openingsbod van de Engelse laagvlieger niet in de buurt van de veertig miljoen euro die Feyenoord verlangt.

De verwachting is dat wanneer Nottingham wil onderhandelen Feyenoord mogelijk na wil denken over een vertrek van Giménez als er een bedrag van 'richting de 35 miljoen euro' op tafel komt. Een transfer is dan echter niet in kannen en kruiken, daar de Mexicaans international ook nog overtuigd moet worden.

"Gimenez blijft zelf ook liever in De Kuip", schrijft journalist Marcel van der Kraan. "Hij heeft ondanks eerdere gesprekken ernstige twijfels of hij Feyenoord wel wil verlaten. Gimenez weet dat hij in Rotterdam om de landstitel speelt, elk seizoen een prijs kan winnen én verzekerd is van Champions League-voetbal. Bovendien maakt hij een goede kans om dit seizoen opnieuw topscorer te worden."

Vorig seizoen kende Giménez een uitstekende eerste seizoenshelft. Na de jaarwisseling stokte de doelpuntenproductie van de aanvaller en kampte hij met een vormcrisis. Giménez was uiteindelijk goed voor 26 doelpunten en 8 assists. Hier had de aanvalsleider in totaal 3,210 minuten, verdeeld over 41 duels, voor nodig.

Nottingham kijkt uiteindelijk ook naar andere opties voor de positie in de punt van de aanval. Hierbij hebben de Engelsen zich ook gemeld bij Arsenal voor Nketiah. De Londense topclub wees echter ook het eerste bod van Nottingham op hun overbodige spits af. Volgens David Ornstein is Nketiah de enige optie nu, maar volgens Fabrizio Romano staat ook Giménez nog op het verlanglijstje van Nottingham.

View publisher imprint