📷 Club Brugge gaat op oefenstage in aanloop naar Super League | OneFootball

📷 Club Brugge gaat op oefenstage in aanloop naar Super League | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·14 August 2024

📷 Club Brugge gaat op oefenstage in aanloop naar Super League

Article image:📷 Club Brugge gaat op oefenstage in aanloop naar Super League

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat is ook het geval bij de speelsters in de Super League. Terwijl sommige ploegen al aan de voorbereiding zijn begonnen, waren anderen nog op vakantie. Maar stilaan komt daar overal verandering in.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.


OneFootball Videos


Club YLA van zijn kant werd knap vierde in de Super League én wist bovendien tegen OH Leuven te stunten in de Beker van België. Een eerste prijsje meteen ook voor de speelsters van blauw-zwart, al was het een zwaar seizoen.

Volgend seizoen zullen ze er ook opnieuw willen staan om te proberen Europees voetbal af te dwingen en/of een nieuwe prijs te pakken. Makkelijk zal dat sowieso niet worden, maar ondertussen zijn ze wel klaar om er volop voor te gaan.

Oefenkamp voor Club Brugge

De voorbereiding is al volop begonnen en er volgden ondertussen ook al een aantal interessant oefenwedstrijden bij Club Brugge, zowel op nationaal vlak als op internationaal vlak. Nu wordt een volgende stap gezet.

De ploeg is namelijk op oefenstage gegaan. Op die manier kunnen ze een paar dagen extra hard gaan werken en ook wat aan teambuilding doen. Dat moet blauw-zwart sterken om er ook in het nieuwe seizoen te staan.

View publisher imprint