OH Leuven pakt 6 op 6 in Super League, maar coach en spits blijven kritisch | OneFootball

OH Leuven pakt 6 op 6 in Super League, maar coach en spits blijven kritisch | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12 September 2024

OH Leuven pakt 6 op 6 in Super League, maar coach en spits blijven kritisch

Article image:OH Leuven pakt 6 op 6 in Super League, maar coach en spits blijven kritisch

OH Leuven begon zijn seizoen in de Super League met een 6 op 6 tegen Club YLA en Standard. Het tekent de start van een belangrijke jaargang voor de Leuvenaars. En wat doet de goede start met de Leuvenaars zelf?

De voorbije twee seizoenen ging OH Leuven als leider de play-offs in, evenveel keer moesten ze de leidersplaats en titel uiteindelijk aan RSC Anderlecht laten. Dit seizoen dan maar eindelijk eens?


OneFootball Videos


Het is alvast het doel om eindelijk die eerste prijs te pakken in de geschiedenis van de Leuvenaars. En ondanks het vertrek van een aantal sterkhouders én de T1 lijken ze bij OH Leuven toch nog ambitieus te zijn.

Tegen Club YLA werd vrij vlot gewonnen, tegen Standard hadden ze een doelpunt nodig in de blessuretijd. "In de eerste helft vond ik ons niet zo goed spelen", aldus coach Arno Van Den Abbeel in een reactie bij DAZN.

Dat kan beter

"We maakten dezelfde fouten als vorige week. In de tweede helft waren we veel sterker, maar we missen te veel kansen. Anders zouden we de match rustig kunnen hebben controleren." Daarin werd hij meteen bijgetreden door een van zijn speelsters.

Hannah Eurlings had een paar keer kunnen scoren, maar liet het na. "Ik heb twee kansen gekregen en twee keer heb ik het niet afgemaakt. Het waren geen intikkers, zeker niet. Maar ik ben de eerste om kritisch te zijn naar mijn eigen wedstrijd toe en ik weet dat dat nog beter kan."

View publisher imprint