Zaakwaarnemer Hancko doet boekje open: ‘Die club staat voor ons op de eerste plaats’ | OneFootball

Zaakwaarnemer Hancko doet boekje open: ‘Die club staat voor ons op de eerste plaats’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·24 June 2024

Zaakwaarnemer Hancko doet boekje open: ‘Die club staat voor ons op de eerste plaats’

Article image:Zaakwaarnemer Hancko doet boekje open: ‘Die club staat voor ons op de eerste plaats’
Article image:Zaakwaarnemer Hancko doet boekje open: ‘Die club staat voor ons op de eerste plaats’

© IMAGO

Dávid Hancko is één van de sterspelers die deze zomer kan vertrekken bij Feyenoord. De Slowaakse verdediger is momenteel actief op het EK en is ondertussen met clubs in gesprek over een mogelijk vertrek bij Feyenoord. Zaakwaarnemer Branislav Jašurek doet een boekje open in gesprek met Relevo.


OneFootball Videos


Atlético Madrid is dé club met de beste papieren voor Hancko op dit moment, kan de zaakwaarnemer bevestigen. De Spaanse topclub hoopt al langer op de komst van de Slowaak en zou afgelopen winter al toenadering hebben gezocht. Volgens Jašurek zijn de contacten goed: ''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau.”

Op dit moment loopt er voor de rest niets concreets en richt Hancko en zijn zaakwaarnemer zich voornamelijk op Atlético Madrid: “David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.'' Om die reden kan Feyenoord vragen wat het wil voor de verdediger, die nog tot medio 2028 vastligt bij Feyenoord.

Naar verluidt hanteren de Rotterdammers een vraagprijs van meer dan dertig miljoen euro. Volgens Jašurek is meer niet realistisch: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven.” Hancko, 26 jaar, vertegenwoordigt een Estimated Transfer Value van 23,3 miljoen euro op dit moment en is daarmee niet de meest waardevolle speler in de selectie van Feyenoord. Quilindschy Hartman beschikt over een ETV van 29,6 miljoen euro.

Atléti deed eerder al een openingsbod ter waarde van zo'n twintig miljoen euro. Dit bod is door Feyenoord-directeur Dennis te Kloese direct van tafel geveegd. De belangstelling van Atlético blijft echter voortbestaan en het is niet uitgesloten dat de nummer vier van Spanje later nog terugkomt met een verbeterde aanbieding.

View publisher imprint