'Atlético Madrid hervat jacht op Hancko met nieuw bod' | OneFootball

'Atlético Madrid hervat jacht op Hancko met nieuw bod' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 August 2024

'Atlético Madrid hervat jacht op Hancko met nieuw bod'

Article image:'Atlético Madrid hervat jacht op Hancko met nieuw bod'

Feyenoord heeft wederom een bod ontvangen van Atlético Madrid. De Spanjaarden willen aan het einde van de transfermarkt alsnog David Hancko losweken bij de Rotterdammers. Volgens journalist Santi Aouna is er een bod uitgebracht van een vast bedrag van dertig miljoen euro zonder dat er bonussen aan verbonden zijn. Wel bevat het voorstel een doorverkooppercentage.

Begin augustus werd duidelijk dat Atlético Madrid eerst de transfers van Julián Álvarez en Conor Gallagher volledig wilde afronden. Daarna zou de focus liggen op het aantrekken van een linker centrale verdediger. Nu de komst van laatstgenoemde volledig is afgerond, richt de Spaanse club haar pijlen wederom op Hancko. De vraag is of Feyenoord akkoord gaat met het geboden bedrag. Algemeen directeur Dennis te Kloese eist namelijk veertig miljoen euro voor de Slowaakse international.


OneFootball Videos


Hancko liet afgelopen weekend nog weten dat het stil was rondom Atlético Madrid, maar dat had alles te maken met het afronden van de inkomende transfer van Gallagher. Nu hoopt de club uit La Liga Feyenoord in beweging te brengen met het vierde bod. De eerste drie aanbiedingen werden direct van tafel geveegd en Te Kloese zag ook geen reden om onderhandelingen te starten. De linkspoot maakt zelf dolgraag de overstap naar Atletico Madrid.

View publisher imprint