Ángel Di María ziet droomtransfer in duigen vallen na opgestuurde varkenskop met kogel | OneFootball

Ángel Di María ziet droomtransfer in duigen vallen na opgestuurde varkenskop met kogel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·31 July 2024

Ángel Di María ziet droomtransfer in duigen vallen na opgestuurde varkenskop met kogel

Article image:Ángel Di María ziet droomtransfer in duigen vallen na opgestuurde varkenskop met kogel
Article image:Ángel Di María ziet droomtransfer in duigen vallen na opgestuurde varkenskop met kogel

© IMAGO

Ángel Di María hoopte zijn loopbaan te kunnen beëindigen bij Rosario Central. De club waar de buitenspeler zijn loopbaan begon. Een misselijkmakend incident heeft Di María echter doen laten besluiten om ervan af te zien. De 36-jarige Argentijn kreeg meerdere doodsbedreigingen te verwerken en zag een varkenskop afgeleverd worden bij het huis van zijn zus.


OneFootball Videos


“Mijn zus ontving laatst een doos met daarin een varkenskop", vertelt de openhartige Di María in gesprek met Rosario3. "In het hoofd van het overleden beest zat een kogel. Op een briefje stond dat mijn dochter Pia de volgende is wanneer ik terugkeer naar Rosario.” De aanvaller ziet daarmee een van zijn grootste dromen in duigen vallen: “Elke nacht heb ik gehuild, omdat ik mijn droom niet kan waarmaken.”

Desondanks staat Di María vol achter zijn besluit om niet terug te keren naar Rosario Central: “Het waren verschrikkelijke maanden”, zegt de ex-speler van onder meer Real Madrid en Manchester United. “Op deze manier wil ik niet terugkeren naar Rosario. Ze hebben mijn familie geraakt en dat kan ik niet tolereren, tegen geen enkele prijs.”

De aanvaller, 145-voudig international, hoopte na zijn vertrek bij Benfica aan de slag te kunnen gaan bij zijn grote jeugdliefde: Rosario Central. Di María speelde jarenlang in de jeugdopleiding van de club en maakte in 2008 de stap naar Europa om voor Benfica te gaan spelen. Een terugkeer naar Rosario Central had de cirkel rond moeten maken voor de buitenspeler, die onder meer een Champions League- en een WK-titel in zijn prijzenkast heeft staan. Rosario kampt echter met verschillende drugsbendes, die beweren daar de dienst uit te maken. Op deze manier proberen de bendes aan te tonen hoeveel macht men daadwerkelijk heeft in de Argentijnse stad.

View publisher imprint