Juventus hoort gigantische vraagprijs van PSV voor Ricardo Pepi | OneFootball

Juventus hoort gigantische vraagprijs van PSV voor Ricardo Pepi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·10 September 2024

Juventus hoort gigantische vraagprijs van PSV voor Ricardo Pepi

Article image:Juventus hoort gigantische vraagprijs van PSV voor Ricardo Pepi
Article image:Juventus hoort gigantische vraagprijs van PSV voor Ricardo Pepi

© IMAGO

Juventus heeft afgelopen weekend scouts naar Noord-Amerika gestuurd om zowel Malik Tillman als Ricardo Pepi van PSV aan het werk te zien. De Italiaanse topclub schijnt zeer gecharmeerd te zijn van het tweetal en overweegt komende winterstop een poging te wagen om beiden naar Turijn te halen. Volgens Tuttosport heeft PSV inmiddels een vraagprijs voor Pepi in gedachten.


OneFootball Videos


Pepi en Tillman werden vorig jaar zomer beiden naar PSV gehaald. Eerstgenoemde tekende meteen een contract tot medio 2028, terwijl Tillman eerst werd gehuurd van Bayern München en deze zomer definitief werd overgenomen voor twaalf miljoen euro. Ook hij ligt daardoor tot de zomer van 2028 vast in Eindhoven.

De twaalfvoudig Amerikaans international was vorig seizoen een belangrijk onderdeel van de kampioensploeg van PSV. Tillman speelde 39 duels voor de hoofdmacht en wist daarin 9 keer te scoren en liefst 15 doelpunten voor te bereiden. Ook dit seizoen is de 22-jarige aanvallende middenvelder sterk begonnen: in zijn eerste vijf duels noteerde Tillman twee goals en twee assists.

De interesse in Pepi is verrassend te noemen, daar hij bij PSV genoegen moet nemen met een reserverol achter Luuk de Jong. De 21-jarige spits kwam vorig seizoen in 40 duels tot slechts 674 minuten. Desondanks wist Pepi alsnog negen keer te scoren en twee assists te leveren in de minuten dat hij wel in het veld stond.

PSV wil dan ook liever niet meewerken aan een vertrek van Pepi, die in 2023 dus overkwam van FC Augsburg. TuttoSport schrijft dat PSV een bedrag van vijftien miljoen euro verlangt voor de aanvaller, die eerder nog elf miljoen euro kostte. Ondanks dat Pepi in Eindhoven geen aanspraak kan maken op een basisplaats, hoopt de landskampioen de centrumspits wel met winst te kunnen verkopen. Data van FootballTransfers laten zien dat Pepi op dit moment over een Estimated Transfer Value van 8,2 miljoen euro beschikt.

View publisher imprint