Real Madrid-aanwinst Endrick krijgt opvallende bijnaam van ploeggenoten | OneFootball

Real Madrid-aanwinst Endrick krijgt opvallende bijnaam van ploeggenoten | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15. August 2024

Real Madrid-aanwinst Endrick krijgt opvallende bijnaam van ploeggenoten

Artikelbild:Real Madrid-aanwinst Endrick krijgt opvallende bijnaam van ploeggenoten

Endrick heeft nu al een opvallende bijnaam gekregen van zijn ploeggenoten bij Real Madrid. De Braziliaan kwam deze zomer, op zijn achttiende verjaardag, over van Palmeiras. Nog geen maand later hebben ploeggenoten als Jude Bellingham hem al omgedoopt tot ‘Bobby’.

De nieuwe bijnaam van Endrick heeft alles te maken met een interview dat het talent onlangs gaf. In een interview in Brazilië kreeg de vleugelspeler de vraag welke spelers hij als kind zag als zijn idolen. Met zijn antwoord baarde de jongeling opzien op het internet, aangezien hij naast Cristiano Ronaldo ook Bobby Charlton noemde. De Engelsman was zo’n veertig jaar voor de geboorte van Endrick op het hoogste niveau actief.


OneFootball Videos


Ook zijn nieuwe ploeggenoten bij Real Madrid zullen zich kostelijk hebben vermaakt met het opvallende antwoord van de Braziliaan, waarbij ze hem de bijnaam ‘Bobby’ hebben gegeven. De Champions League-winnaar wist woensdagavond beslag te leggen op de UEFA Super Cup, waarna Endrick een foto met de beker op Instagram plaatste. “Vamos Bobby!!!”, schrijft Bellingham in een reactie.

Real Madrid was woensdagavond met 2-0 te sterk voor Europa League-winnaar Atalanta in de strijd om de UEFA Super Cup. De Spanjaarden wonnen dankzij doelpunten van Federico Valverde en debutant Kylian Mbappé. Endrick bleef het gehele duel op de bank.

Impressum des Publishers ansehen