🎥 Eden Hazard trekt opnieuw voetbalschoenen aan... en wordt meteen uitgefloten door het hele stadion | OneFootball

🎥 Eden Hazard trekt opnieuw voetbalschoenen aan... en wordt meteen uitgefloten door het hele stadion | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12. September 2024

🎥 Eden Hazard trekt opnieuw voetbalschoenen aan... en wordt meteen uitgefloten door het hele stadion

Artikelbild:🎥 Eden Hazard trekt opnieuw voetbalschoenen aan... en wordt meteen uitgefloten door het hele stadion

Eden Hazard heeft woensdag opnieuw zijn voetbalschoenen aangetrokken. Maar de rivaliteit tussen Lens en Lille stak al snel de kop op.

Ondanks de maanden en jaren die voorbijgaan, is het altijd een voorrecht om Eden Hazard in actie te zien op het veld. Maar de voormalige aanvoerder van de Rode Duivels krijgt niet alleen applaus en lof. Deze keer werd hij zelfs getrakteerd op fluitconcerten.


OneFootball Videos


Er moet wel bij worden gezegd dat hij in Lens speelde. Hij maakte deel uit van een legends-team dat de kleuren van LOSC verdedigde tegen het team van RC Lens.

Eden Hazard vindt de weg naar het doel weer

Hij kon opnieuw de rivaliteit tussen Lille en Lens ervaren. Ondanks zijn pensioen, leverde Edens rijke verleden bij LOSC hem aanhoudende fluitconcerten op in het Stade Bollaert-Delelis.

Dit weerhield hem er niet van om met een subtiele dribbel langs de doelman te glippen en te scoren. Hij gaf ook een assist. Ondanks dat verloor zijn team met 6-5 van Lens.

De benefietwedstrijden bewijzen het: Eden mag dan wel genieten van zijn pensioen, maar hij zal altijd die genialiteit aan de bal behouden, zelfs als hij uitgefloten wordt.

Impressum des Publishers ansehen