Mike Verweij ontkent naderende Ajax-transfer: 'Het WK hagelschieten is ook begonnen' | OneFootball

Mike Verweij ontkent naderende Ajax-transfer: 'Het WK hagelschieten is ook begonnen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20. Juni 2024

Mike Verweij ontkent naderende Ajax-transfer: 'Het WK hagelschieten is ook begonnen'

Artikelbild:Mike Verweij ontkent naderende Ajax-transfer: 'Het WK hagelschieten is ook begonnen'
Artikelbild:Mike Verweij ontkent naderende Ajax-transfer: 'Het WK hagelschieten is ook begonnen'

© IMAGO

Ajax en OGC Nice hebben nog geen contact over een mogelijke overgang van Pablo Rosario naar Amsterdam, vertelt Mike Verweij in de podcast Kick-off. ESPN schreef eerder dat de onderhandelingen tussen de partijen voorspoedig verlopen en dat beide clubs een akkoord naderen. Daar is volgens de journalist van De Telegraaf momenteel echter geen sprake van.


OneFootball Videos


"Wij zitten hier op het EK, maar het WK hagelschieten is inmiddels ook begonnen. Rosario is een vierjarige aanbieding gedaan. Als ik dan elders lees dat de clubs er bijna uit zijn, terwijl er nog geen contact is tussen de clubs, dan gaan mensen er hun eigen nieuws van maken", vertelt Verweij in de podcast van de Amsterdamse krant.

"Dat mag iedereen doen, maar daar is nog geen sprake van", vervolgt de clubwatcher. “Dit gaat uiteindelijk wel rondkomen denk ik. De transfersom is niet de hoofdprijs en ik kan me voorstellen dat Rosario ook wel weet wat hij bij Ajax kan verdienen." ESPN sprak eerder van een transfersom van zo'n zeven miljoen euro.

Rosario heeft een eerste contractvoorstel voor een contract tot medio 2028 bij Ajax naast zich neergelegd. Volgens Verweij was er nog een groot verschil tussen vraag en aanbod. Wel wordt er verwacht dat José Fortes Rodriguez, de zaakwaarnemer van Rosario, op korte termijn met een tegenvoorstel komt bij de Amsterdammers.

Ajax is al langer op zoek naar een defensieve middenvelder. De club versterkte in de winter de gelederen met Jordan Henderson, die transfervrij overkwam van het Saoedische Al-Ettifaq. Tot nog toe is de samenwerking tussen de Engelse routinier en Ajax echter tegengevallen. Het is niet uitgesloten dat hij al na een halfjaar weer terugkeert naar Engeland.

Impressum des Publishers ansehen