El Khayati hoort goede verhalen: 'Maar of hij ready is voor Feyenoord?' | OneFootball

El Khayati hoort goede verhalen: 'Maar of hij ready is voor Feyenoord?' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17. Mai 2024

El Khayati hoort goede verhalen: 'Maar of hij ready is voor Feyenoord?'

Artikelbild:El Khayati hoort goede verhalen: 'Maar of hij ready is voor Feyenoord?'

Nasser El Khayati zou het 'gedurfd' vinden als Feyenoord voor Nuri Sahin durft te kiezen als opvolger van trainer Arne Slot. Laatstgenoemde bevestigde vrijdag dat hij inderdaad de nieuwe trainer van Liverpool wordt, de nog maar 35-jarige Turkse oud-speler van de club - momenteel assistent-trainer van Borussia Dortmund - wordt in de wandelgangen genoemd als zijn mogelijke vervanger.

El Khayati won informatie over de trainer Sahin in bij Alfons Groenendijk, onder wie hij drie jaar bij ADO Den Haag speelde. Groenendijk fungeerde tussen oktober 2021 en juli 2023 als assistent van Sahin, die op 32-jarige leeftijd plotseling van speler naar trainer werd gepromoveerd bij het Turkse Antalyaspor.


OneFootball Videos


"In Turkije kan dat. Als je grote speler bent, dat je direct voor de leeuwen wordt gegooid", legt El Khayati uit bij Rijnmond Sport. "Maar: toch wel met ondersteuning van Groenendijk. Die vertelde dat hij echt wel hele goede inhoud heeft, maar of hij ready is voor Feyenoord?", vraagt de clubloze aanvallende middenvelder zich af. Mocht de Stadionclub daadwerkelijk voor Sahin kiezen, dan vindt El Khayati dat 'wel gedurfd'.

Impressum des Publishers ansehen