·14 de setembro de 2024

Vincent Kompany blijft maar indruk maken in de Duitse competitie

Imagem do artigo:Vincent Kompany blijft maar indruk maken in de Duitse competitie

Vincent Kompany heeft zijn start in de Duitse competitie allerminst gemist. Na drie speeldagen is Bayern München het enige team dat nog het maximum van de punten heeft in de Bundesliga. Bovendien was de zege klinkend te noemen.

Na een 2-0 overwinning tegen Freiburg en een 2-3 overwinning bij Wolfsburg was het op speeldag drie aan Holstein Kiel om te proberen Der Rekordmeister punten af te pakken. Dat zou uiteindelijk niet lukken, integendeel zelfs.

Zéér grote overwinning voor Kompany & co

Bayern München maakte namelijk heel veel indruk tegen een van de laagvliegers uit de Duitse competitie. Musiala en Kane maakten er na een dikke vijf minuten al 0-2 van, dankzij een owngoal was de match na een kwartier helemaal gespeeld.

Kane zorgde nog voor de rust voor de 0-4, na de pauze wist hij zijn hattrick te vervolledigen. Ook Olise scoorde nog, bij de thuisploeg deed Gigovic even iets terug. 1-6 is en blijft wel een erg stevige overwinning.

Puntenverlies RB Leipzig

Door het puntenverlies van RB Leipzig tegen Union Berlin - een scoreloos gelijkspel - is Bayern met 9 op 9 het enige team dat nog het maximum van de punten heeft weten te behalen.

Vincent Kompany mag trots zijn op zijn ploeg, dat het toch wel goed aan het doen is. Bij Bayer Leverkusen met 6 op 9 was er vooral een en ander te doen over - andermaal - Victor Boniface.