'Vertrouwen Atletico Madrid in aantrekken Hancko daalt' | OneFootball

'Vertrouwen Atletico Madrid in aantrekken Hancko daalt' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·02 de agosto de 2024

'Vertrouwen Atletico Madrid in aantrekken Hancko daalt'

Imagem do artigo:'Vertrouwen Atletico Madrid in aantrekken Hancko daalt'

Atletico Madrid is niet meer overtuigd van het aantrekken van David Hancko. De Spanjaarden zien Feyenoord niet bewegen, waardoor er van het eerdere optimisme om de Slowaak los te weken in De Kuip weinig meer over is. Dit meldt Marca tijdens een update over de laatste transferontwikkelingen rondom de club.

Hancko wordt nog altijd gezien als nummer één target als het gaat om een defensieve versterking. De club uit La Liga wil de achterhoede versterken met een linkspoot en Hancko is de ideale kandidaat. Atletico Madrid heeft drie biedingen gedaan en had gehoopt op meer beweging van Feyenoord. Volgens het medium is er de laatste uren zelfs bezorgdheid ontstaan omdat de Rotterdammers tot de dag van vandaag weigeren te onderhandelen.


Vídeos OneFootball


Inmiddels is ook bij de directie doorgedrongen dat een deal met Feyenoord wel eens een onmogelijke opgave kan worden. Atletico Madrid heeft daarom de eerste contacten gelegd met Clément Lenglet, zoals afgelopen week naar buiten werd gebracht. De eerste aanbieding die is neergelegd bij FC Barcelona om de Fransman los te weken is afgewezen, waardoor ook Plan B nog niet uitgevoerd kan worden.

De situatie van Feyenoord is bekend. De Rotterdammers gaan niet in gesprek met een club wanneer er onder de veertig miljoen euro geboden wordt. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft meerdere malen een duidelijk signaal afgegeven. ''We zijn er natuurlijk wel met zijn allen voor om het belang van de club te dienen, en spelers dus niet zomaar te laten gaan. Ook al kan een club nog zo groot zijn of enthousiast over een speler zijn, de prijs is de prijs. En anders ga je maar lekker ergens anders shoppen.''

Saiba mais sobre o veículo