''Feyenoord heeft gewoon twee mensen nodig die het kunnen behappen'' | OneFootball

''Feyenoord heeft gewoon twee mensen nodig die het kunnen behappen'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·09 de setembro de 2024

''Feyenoord heeft gewoon twee mensen nodig die het kunnen behappen''

Imagem do artigo:''Feyenoord heeft gewoon twee mensen nodig die het kunnen behappen''

Feyenoord doet er goed aan om kritisch te kijken naar het technische beleid. Oud-Feyenoorder Mario Been ziet dat het niet de eerste keer is dat de Rotterdammers er op de transfermarkt niet in slagen een echte verschilmaker te contracteren.

"Wat me het meeste opvalt, is dat het ineens ter sprake komt", begint Been in Voetbalpraat. "Het is al drie jaar zo dat hij samen met Slot het technische gedeelte er ook bij nam. De situatie is altijd zo geweest. Nu zie je dat er wederom een moeizame start is en er kritiek komt. De mensen zijn verwend en dan is er ineens paniek in Rotterdam en omstreken."


Vídeos OneFootball


Daarnaast werden er ook vraagtekens gezet bij de afgelopen transferzomer. "Waarvan wij allemaal moeten afwachten of het de gewenste versterkingen zijn. Je kan wel concluderen dat de laatste anderhalf jaar veel aankopen zijn gedaan voor de breedte. Lingr, Ivanusec, Ueda, Zerrouki, Lopez en Van den Belt. Noem het allemaal maar op Er is een hoop verbloemd omdat de resultaten in orde waren."

Dat Te Kloese bij het technische beleid extra hulp nodig heeft, is duidelijk. De naam van Mark Ruijl wordt genoemd. "Ik weet niet of hij technisch directeur gaat worden, maar het is wel iemand die genoemd wordt. Een club als Feyenoord heeft gewoon twee mensen nodig die het kunnen behappen. Dit is natuurlijk gewoon veel te veel. Nu het minder gaat, komen er allerlei twijfels of het wel zo langer kan."

Saiba mais sobre o veículo