Transfer Summerville definitief: Feyenoord ontvangt 4,5 miljoen | OneFootball

Transfer Summerville definitief: Feyenoord ontvangt 4,5 miljoen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·03 de agosto de 2024

Transfer Summerville definitief: Feyenoord ontvangt 4,5 miljoen

Imagem do artigo:Transfer Summerville definitief: Feyenoord ontvangt 4,5 miljoen

Crysencio Summerville heeft zijn transfer naar West Ham United afgerond. De geboren Rotterdammer maakt hiermee de overstap naar de nummer negen van de Premier League van vorig seizoen. Voor Feyenoord levert dit een behoorlijk bedrag op.

Summerville liep vorig seizoen met Leeds United nipt de promotie mis naar de Premier League, maar maakt nu dus zelf een stap hogerop. In The Championship was de buitenspeler goed voor 21 goals en gaf hij 10 assists. Volgens Engelse media maakt West Ham United een bedrag van ruim 30 miljoen euro over en hier krijgt Feyenoord een behoorlijk deel van.


Vídeos OneFootball


Volgens berekeningen van De Telegraaf ontvangen de Rotterdammers bij een bedrag van 30 miljoen euro zelf zo'n 4,5 miljoen euro. Dit komt door een doorverkooppercentage van 10 procent, een solidariteitsbijdrage en een opleidingsvergoeding. Op zijn zesde begon Summerville in de jeugd bij Feyenoord om hier vervolgens tot 2020 te spelen. Na verhuurperiodes aan FC Dordrecht en ADO Den Haag maakte hij toen voor anderhalf miljoen euro de overstap naar Leeds United.

Saiba mais sobre o veículo