Transfer Oranje-international staat compleet stil: kapingspoging Arne Slot verwacht | OneFootball

Transfer Oranje-international staat compleet stil: kapingspoging Arne Slot verwacht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·15 de julho de 2024

Transfer Oranje-international staat compleet stil: kapingspoging Arne Slot verwacht

Imagem do artigo:Transfer Oranje-international staat compleet stil: kapingspoging Arne Slot verwacht
Imagem do artigo:Transfer Oranje-international staat compleet stil: kapingspoging Arne Slot verwacht

© IMAGO

De onderhandelingen tussen Atalanta en Juventus over een transfer van Teun Koopmeiners zijn compleet tot stilstand gekomen, melden Italiaanse media. De middenvelder heeft al maanden geleden bekendgemaakt dat hij graag een stap maakt en Juventus is eveneens al tijden concreet. Desondanks komt de deal maar niet van de grond.


Vídeos OneFootball


Atalanta wil per se een bedrag van zestig miljoen euro hebben en neemt met niets minder genoegen. De club uit Bergamo weigerde vorig jaar zomer nog een bod van Napoli ter waarde van 47 miljoen euro. De clubleiding is van mening dat de 26-jarige Nederlander sindsdien niets minder waard is geworden na zijn indrukwekkende seizoen, waarin hij in 51 duels 15 keer scoorde en 7 goals voorbereidde.

Een bod van 55 miljoen euro dat middels bonussen tot 60 miljoen euro kan oplopen, wordt mogelijk wel geaccepteerd, maar een minder hoog bedrag is voor Atalanta onacceptabel. De club realiseert zich dat Koopmeiners de enige speler in de selectie is die een grote transferwaarde vertegenwoordigt en wil die waarde volledig in contanten uitbetaald hebben. Dat betekent dat ook een ruildeal met Dean Huijsen of Daniele Rugani niet tot de mogelijkheden behoort, hoewel het niet uit te sluiten valt dat de club later nog voor deze spelers zal terugkomen.

Bovendien wordt ook nog teruggedacht aan de transfer van Rasmus Höjlund. De Deen werd vorig jaar zomer voor bijna 74 miljoen euro aan Manchester United verkocht. Dat bedrag kan middels bonussen nog oplopen tot 85 miljoen euro. Dat terwijl de spits minder in de Serie A had gescoord dan Koopmeiners vorig seizoen. De clubleiding van la Dea weet zodoende dat Premier League-clubs bedragen kunnen betalen die voor clubs in Italië niet op te hoesten zijn.

Het is zodoende niet uit te sluiten dat het Liverpool van Arne Slot een nieuwe poging gaat wagen om de 21-voudig international in te lijven. The Reds worden, net als Atalanta, al maanden in verband gebracht met Koopmeiners. De verwachting is dat een deal met Juventus pas eind augustus afgerond kan worden als Atalanta zijn vraagprijs niet laat zakken.

Saiba mais sobre o veículo