Toornstra: ''Leuk dat Feyenoord het goed doet, maar jammer van vandaag'' | OneFootball

Toornstra: ''Leuk dat Feyenoord het goed doet, maar jammer van vandaag'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·27 de outubro de 2024

Toornstra: ''Leuk dat Feyenoord het goed doet, maar jammer van vandaag''

Imagem do artigo:Toornstra: ''Leuk dat Feyenoord het goed doet, maar jammer van vandaag''

Jens Toornstra heeft zondagmiddag niet het idee dat er een resultaat in zat voor FC Utrecht. De middenvelder is met de Domstedelingen bezig aan een uitstekend seizoen, en dat is momenteel goed voor een tweede plaats in de Eredivisie. Tegen Feyenoord werd er voor het eerst verloren dit seizoen.

"Jammer dat er aan een mooie reeks een einde komt, maar ik denk dat, als je de wedstrijd terugziet, Feyenoord terecht heeft gewonnen," begint Toornstra in gesprek met Voetbal International. "Feyenoord heeft bepaalde kwaliteiten om onder onze druk uit te kunnen spelen. Als het dan een paar keer lukt, dan zie je twijfel bij ons komen. Al vond ik dat ze niet heel veel hebben gecreëerd, maar je voelde wel een bepaalde controle die ze hadden."


Vídeos OneFootball


"In de tweede helft wil je zo lang mogelijk op 0-1 blijven, zodat het een wedstrijd blijft. Ze scoren eigenlijk net te snel de 0-2. Het laatste half uur probeer je het nog wel, dan lukt het bijna nog. Voor ons was het net te weinig. Je weet dat dit kan gebeuren tegen een topploeg. Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk de terechte winnaar is, voor ons nu weer zaak om verder te gaan."

Feyenoord wint voor de vijfde keer op rij. "Je ziet dat het langzaam in elkaar begint te vallen en ze wedstrijden makkelijker gaan winnen. We konden er het laatste half uur nog enige druk op krijgen, maar zonder echt grote kansen te creëren. Dat was jammer voor ons. Baalde ik dat ik niet mocht beginnen? Ja, zeker, maar ik denk iedereen die naast me op de bank zat. Je wilt zulke wedstrijden spelen en dan moet je het tijdens een invalbeurt laten zien."

Waardering van Het Legioen

Toornstra begon tegen Feyenoord op de bank en werd tijdens zijn invalbeurt luid toegezongen door de supporters uit Rotterdam. "Het is mooi dat je waardering krijgt en voelt. Ik vind het leuk. Hoe ik naar Feyenoord kijk? Vooral als voetballiefhebber. Het is over het algemeen leuk om een Nederlandse club het goed te zien doen. Nog meer speciaal is Feyenoord voor mij, maar echt als liefhebber, niet per se als supporter. Leuk dat ze het goed doen, maar jammer van vandaag alleen."

Saiba mais sobre o veículo