Hancko: "Quinten zei dat het geen probleem zou zijn" | OneFootball

Hancko: "Quinten zei dat het geen probleem zou zijn" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·27 de outubro de 2024

Hancko: "Quinten zei dat het geen probleem zou zijn"

Imagem do artigo:Hancko: "Quinten zei dat het geen probleem zou zijn"

Quinten Timber heeft aan zijn ploeggenoten laten weten dat zijn blessure meevalt. David Hancko ontving direct na de wedstrijd in de catacomben van De Galgenwaard goed nieuws van de aanvoerder van Feyenoord. Timber verwacht op dit moment tijdens De Klassieker gewoon mee te kunnen doen.

"Quinten zei dat het geen probleem zou zijn", vertelt de 26-jarige Hancko in gesprek met het Algemeen Dagblad. De Slowaak houdt nog wel een slag om de arm: "De dokter zal er vast nog wel naar kijken." Timber viel uit tegen FC Utrecht nadat hij zijn enkel lelijk verdraaide. De middenvelder kon nog even doorspelen, maar moest zich daarna noodgedwongen laten wisselen.


Vídeos OneFootball


Hancko kijkt met veel vertrouwen vooruit naar de Klassieker. "Ons zelfvertrouwen is helemaal terug. Laten we in dat opzicht toch nog even de week met Ajax, AZ en RB Salzburg afwachten; dat is een heel belangrijke week voor ons. Het draait lekker. We zijn Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida kwijtgeraakt, maar het lijkt erop dat alles nu toch weer in elkaar valt. Alleen, PSV wint de wedstrijden tot nu toe zó makkelijk, dat is wel een dingetje."

Feyenoord begint langzaam ook de wedstrijden makkelijker te winnen, al voelt dat voor Hancko op dit moment nog niet zo. "Het is nooit makkelijk, al lijkt dat soms zo voor de toeschouwers. Van FC Utrecht uit winnen, een paar dagen na zo’n wedstrijd in Lissabon, dat kost kracht. En Ajax staat nu ook al snel voor de deur. Ik hoop dat de fans ons er woensdag doorheen slepen. Ze waren er in Lissabon, ze waren er in Utrecht, en nu zitten ze in de eigen Kuip. Ze zullen leveren, als altijd."

Saiba mais sobre o veículo