Spelers van succeslichting 2018/2019 terug naar Ajax? 'Zij kunnen waanzinnige dingen doen' | OneFootball

Spelers van succeslichting 2018/2019 terug naar Ajax? 'Zij kunnen waanzinnige dingen doen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 de maio de 2024

Spelers van succeslichting 2018/2019 terug naar Ajax? 'Zij kunnen waanzinnige dingen doen'

Imagem do artigo:Spelers van succeslichting 2018/2019 terug naar Ajax? 'Zij kunnen waanzinnige dingen doen'

Ajax-watcher Freek Jansen hoopt dat spelers als Dusan Tadic en Hakim Ziyech binnenkort terugkeren in Amsterdam. De journalist denkt dat zij heel veel kunnen betekenen voor de club en niet per se een stap achteruit hoeven doen.

Tijdens Pak Schaal Podcast Extra krijgt Jansen de vraag welke spelers hij het liefst terug naar Amsterdam zou halen deze zomer. "Ik denk dan toch aan de categorie van 2018/2019. Er zit een groep tussen die ooit terug gaat keren bij Ajax. Matthijs de Ligt bijvoorbeeld, maar hij is nu super bij Bayern München."


Vídeos OneFootball


Andere namen zouden wat realistischer zijn om terug te halen. Zo valt bijvoorbeeld de naam van Tadic. De 35-jarige aanvaller vertrok vorige zomer uit Amsterdam, ook na onenigheid met Sven Mislintat. "Tadic terughalen zou de club echt een boost geven. Hij heeft niet het eeuwige leven, maar hij gaat nog het EK spelen. Als je nog fit en de aanvoerder van Servië bent... Spelers als Tadic, maar ook Ziyech, kunnen waanzinnige dingen doen voor Ajax."

Aan de andere kant moeten de Amsterdammers er ook voor zorgen dat de belangrijkste spelers bij de club blijven. Jansen noemt de spits: 'Ik zou er alles aan doen om Brobbey te behouden. Hij moet als topscorer van Nederland vertrekken. Hij kan nog één seizoen knallen en er 25 of meer scoren. Je krijgt sowieso een topbedrag voor hem."

Saiba mais sobre o veículo