Opvallend: Man United-fans praten na duel tegen Southampton massaal over Weghorst | OneFootball

Opvallend: Man United-fans praten na duel tegen Southampton massaal over Weghorst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 de setembro de 2024

Opvallend: Man United-fans praten na duel tegen Southampton massaal over Weghorst

Imagem do artigo:Opvallend: Man United-fans praten na duel tegen Southampton massaal over Weghorst

Manchester United-fans zijn zaterdagmiddag niet bepaald onder de indruk geraakt van Joshua Zirkzee. De spits maakte de negentig minuten vol tegen Southampton (0-3 winst), maar kon de supporters van The Red Devils niet overtuigen. Zirkzee wordt op X massaal vergeleken met Wout Weghorst.

Door goals van Matthijs de Ligt, Marcus Rashford en Alejandro Garnacho rekende het Manchester United van Erik ten Hag eenvoudig af met Southampton. Zirkzee, die bij zijn debuut voor United tegen Fulham weliswaar de winnende treffer scoorde, maakte weinig indruk op de fans. De spits kreeg al na een kwartier de kans om de score te openen, maar verzuimde om de bal binnen te schuiven.


Vídeos OneFootball


In de 33e minuut was Zirkzee opnieuw gevaarlijk, toen Aaron Ramsdale zich tot het uiterste moest strekken om de inzet uit het doel te houden. Fans van United zijn hard voor de Nederlander na de wedstrijd tegen Southampton, zo blijkt uit tweets op X. Zirkzee wordt vergeleken met Ajax-spits Weghorst, en dat lijkt niet bepaald een positieve vergelijking.

Weghorst werd in het seizoen 2022/23 door Burnley een halfjaar verhuurd aan Manchester United. De spits kende geen gelukkige periode bij de Engelse grootmacht. In 31 officiële wedstrijden scoorde de boomlange aanvaller slechts twee keer.

Saiba mais sobre o veículo