Oostenrijk incasseert tegenvaller: doelpuntenmaker ontbreekt tegen Oranje | OneFootball

Oostenrijk incasseert tegenvaller: doelpuntenmaker ontbreekt tegen Oranje | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 de junho de 2024

Oostenrijk incasseert tegenvaller: doelpuntenmaker ontbreekt tegen Oranje

Imagem do artigo:Oostenrijk incasseert tegenvaller: doelpuntenmaker ontbreekt tegen Oranje

Gernot Trauner moet de wedstrijd van Oostenrijk tegen het Nederlands elftal aan zich voorbij laten gaan, zo weet de NOS maandagmiddag te melden. De verdediger van Feyenoord scoorde vrijdagavond in het gewonnen duel tegen Polen (1-3), maar liep ook een blessure op. Die blessure houdt de aanvoerder van Feyenoord aan de kant tegen Oranje.

Trauner heeft momenteel nog te veel last van zijn bovenbeenblessure, waardoor hij niet tot de Oostenrijkse selectie zal behoren tijdens het duel tegen het Nederlands elftal. Het was voor de centrale verdediger een speciaal duel geweest, aangezien hij inmiddels al jaren succesvol actief is in Nederland bij Feyenoord. Daarnaast is het niet de eerste keer dat Trauner getroffen wordt door een blessure.


Vídeos OneFootball


Dit seizoen heeft de Oostenrijker namelijk langdurig aan de kant gestaan bij Feyenoord. In de laatste fase van het seizoen maakte de 32-jarige verdediger nog wat minuten, maar daarvoor stond hij ruim drie maanden aan de kant wegens knieproblemen en een hamstringblessure.

Saiba mais sobre o veículo