Maurice Steijn geeft duidelijke reactie na interesse van Go Ahead Eagles | OneFootball

Maurice Steijn geeft duidelijke reactie na interesse van Go Ahead Eagles | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·05 de julho de 2024

Maurice Steijn geeft duidelijke reactie na interesse van Go Ahead Eagles

Imagem do artigo:Maurice Steijn geeft duidelijke reactie na interesse van Go Ahead Eagles
Imagem do artigo:Maurice Steijn geeft duidelijke reactie na interesse van Go Ahead Eagles

© IMAGO

Maurice Steijn wordt niet de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles, meldt De Stentor. De voormalig trainer van Ajax was in beeld als opvolger van René Hake, die naar Manchester United vertrekt en daar assistent wordt van Erik ten Hag. Steijn wil echter (nog) niet in de Eredivisie aan de slag en heeft het aanbod naast zich neergelegd.


Vídeos OneFootball


Voor de club uit Deventer is er enige haast geboden bij het vinden van een nieuwe trainer: eind juli moet de ploeg weer aan de bak. Dan speelt de club uit Overijssel namelijk in de voorronde van de Conference League. Go Ahead Eagles neemt het op 25 juli thuis op tegen SK Brann, op 1 augustus volgt de return in Noorwegen.

Uiteindelijk heb je een aantal namen in je hoofd en in de praktijk blijkt toch dat het wat lastig is

- Paul Bosvelt over de zoektocht naar een nieuwe trainer bij Go Ahead Eagles

Volgens De Stentor was men in Deventer op zoek naar een Nederlandse trainer met ervaring en kwaliteiten die overeenkomen met wat Steijn kan bieden. Daardoor stond de voormalig trainer van Ajax, NAC Breda en VVV-Venlo hoog op het lijstje bij Go Ahead Eagles, maar hij heeft laten weten momenteel niet in te gaan op enig voorstel van de club.

Technisch manager Paul Bosvelt weet dat het lastig is om een nieuwe trainer aan te trekken: "We zijn er druk mee bezig", zegt hij tegen De Stentor. "Uiteindelijk heb je een aantal namen in je hoofd en in de praktijk blijkt toch dat het wat lastig is. Sommigen hebben andere opties, anderen zijn niet los te weken. We hopen het natuurlijk wel zo snel mogelijk voor elkaar te hebben." Ook Marcel Keizer en Bas Sibum staan op de lijst in De Adelaarshorst.

Steijn leverde in het verleden goed prestaties met onder andere VVV-Venlo, NAC Breda en Sparta Rotterdam. Op 1 juli 2023 werd hij aangesteld als nieuwe trainer van Ajax, maar daar verliep zijn kortstondige dienstverband dramatisch. De club bivakkeerde na elf wedstrijden in de onderste regionen van de Eredivisie en Steijn besloot daarna op te stappen.

Saiba mais sobre o veículo