MATCHDAY! Priske op jacht naar zijn eerste prijs met Feyenoord | OneFootball

MATCHDAY! Priske op jacht naar zijn eerste prijs met Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·03 de agosto de 2024

MATCHDAY! Priske op jacht naar zijn eerste prijs met Feyenoord

Imagem do artigo:MATCHDAY! Priske op jacht naar zijn eerste prijs met Feyenoord

Het is weer matchday! De eerste officiële wedstrijd van het seizoen staat op het programma. Feyenoord reist af naar Eindhoven om het op te nemen tegen landskampioen PSV. Beide ploegen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruyff Schaal. Het duel onder leiding van Jeroen Manschot is vanaf 18:00 uur live te volgen op ESPN 1.

FeyenoordIn Rotterdam wordt er ondanks de laatste twee oefennederlagen met vertrouwen toegeleefd naar het duel van vanavond. Brian Priske heeft meerdere keren uitgesproken dat de hele voorbereiding gericht was op deze wedstrijd en de competitiestart. Er is zodoende veel geleerd van de wedstrijden tegen SL Benfica en AS Monaco, waardoor er nu met een volwaardige selectie gestreden kan worden tegen PSV. "We zijn zonder twijfel klaar voor de wedstrijd. We zijn klaar om te winnen", zei de Deen.


Vídeos OneFootball


Vorig seizoen won Peter Bosz met de Johan Cruijff Schaal direct zijn eerste prijs met PSV. Voor Priske ligt er de uitdaging om nu hetzelfde te doen bij Feyenoord. "Het is zeker een goede manier om te beginnen. Alleen het gaat niet om mij of de trainers, maar om de club. Het is een belangrijke wedstrijd voor de club. Het is een goede mogelijkheid om een prijs te winnen, dus dat is de enige focus die ik heb."

Bij Feyenoord waren de afgelopen weken diverse spelers geblesseerd of deels beschikbaar, zo ook tegen AS Monaco afgelopen woensdag. Tegen PSV is Calvin Stengs er in ieder geval weer bij en ook Quinten Timber zit vermoedelijk in de wedstrijdselectie, al wordt laatstgenoemde volgens berichtgeving nog niet in de basis verwacht. Gernot Trauner, Gijs Smal en Julian Carranza zitten niet bij de wedstrijdselectie.

PSVBij PSV is in tegenstelling tot Feyenoord de doelman wel een zekerheid. Echter zijn er bij de landskampioen veel blessuregevallen in de verdediging en moet Bosz daar gaan schuiven met zijn spelers. Olivier Boscagli, Armando Obispo, Sergiño Dest en Mauro Júnior zijn niet beschikbaar voor de Eindhovenaren. Luuk de Jong was afgelopen dagen ziek, maar wordt wel in de basis verwacht vanavond.

Imagem do artigo:MATCHDAY! Priske op jacht naar zijn eerste prijs met Feyenoord
Saiba mais sobre o veículo