Manchester United verrast met hoge transfersom en heeft oude bekende Ten Hag binnen | OneFootball

Manchester United verrast met hoge transfersom en heeft oude bekende Ten Hag binnen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·11 de julho de 2024

Manchester United verrast met hoge transfersom en heeft oude bekende Ten Hag binnen

Imagem do artigo:Manchester United verrast met hoge transfersom en heeft oude bekende Ten Hag binnen
Imagem do artigo:Manchester United verrast met hoge transfersom en heeft oude bekende Ten Hag binnen

© IMAGO

Manchester United heeft zich verzekerd van de komst van Joshua Zirkzee, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano. De Engelse topclub heeft een akkoord bereikt met Bologna over de transfersom, die hoger uitvalt dan de afkoopclausule. Zirkzee kon middels deze optie voor veertig miljoen euro worden losgeweekt, maar zal naar verluidt voor een hoger totaalbedrag naar Manchester United verkassen.


Vídeos OneFootball


Zirkzee stond al geruime tijd op de radar van Manchester United, dat profiteerde van de stroeve onderhandelingen tussen AC Milan en het management van de 23-jarige spits. Na een persoonlijk akkoord over een verbintenis tot medio 2029 is Manchester United het ook eens geworden met Bologna over de transfersom.

Romano schrijft dat Manchester United iets meer gaat betalen dan de veertig miljoen euro waarvoor Zirkzee opgepikt kon worden. De totale transfersom zal wel in termijnen worden voldaan door the Red Devils. Dit is naar alle waarschijnlijkheid met het oog op de Financial Fair Play-regelementen. Indien de clausule was geactiveerd had Manchester United de transfersom in één keer moeten voldoen.

Met de komst van Zirkzee hengelt Manchester United wederom een oude bekende van Erik ten Hag binnen. André Onana, Lisandro Martínez en Antony behoren al tot de selectie van the Mancunians. Met hen werkte Ten Hag samen bij Ajax. Zirkzee en de oefenmeester kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Bayern München.

Saiba mais sobre o veículo