Manchester United en Erik ten Hag op haar na akkoord over contractverlenging | OneFootball

Manchester United en Erik ten Hag op haar na akkoord over contractverlenging | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 de junho de 2024

Manchester United en Erik ten Hag op haar na akkoord over contractverlenging

Imagem do artigo:Manchester United en Erik ten Hag op haar na akkoord over contractverlenging

Erik ten Hag gaat zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Manchester United, weet Fabrizio Romano te melden. De Nederlander heeft nu nog een contract tot medio 2025 bij de Engelse grootmacht, maar de verwachting is dat de contractverlenging deze week nog rondgemaakt wordt. Het is niet bekend hoeveel jaar Ten Hag zal bijtekenen.

Lange tijd was er onduidelijkheid over de toekomst van de Nederlandse oefenmeester bij Manchester United. Na de FA Cup-winst eind mei werd er zo'n twee weken lang het seizoen van The Red Devils geëvalueerd. Manchester United eindigde op een teleurstellende achtste plaats in de Premier League en leek naast Europees voetbal te grijpen, maar door de winst van de FA Cup gaat de Engelse topclub alsnog de Europa League in.


Vídeos OneFootball


Manchester United sprak na het seizoen ook nog met onder meer Thomas Tuchel, maar de Duitse oefenmeester trok zich na de gesprekken terug. Bovendien was de club volgens Ten Hag tot de conclusie gekomen dat het met de Nederlander al de beste trainer had.

Ten Hag krijgt bij Manchester United vanaf komend seizoen mogelijk ook nog een extra Nederlander in de technische staf. Het is namelijk zeer aannemelijk dat Ruud van Nistelrooij, in het verleden topschutter bij de Mancunians, wordt toegevoegd aan de technische staf van Ten Hag. Zowel Manchester United als Van Nistelrooij zijn enthousiast over een hernieuwde samenwerking. Het is de bedoeling dat Van the Man op korte termijn een contract ondertekent bij The Red Devils.

Saiba mais sobre o veículo