Lokeren-Temse grijpt net naast eerste overwinning: geen winnaars in de Challenger Pro League op vrijdag | OneFootball

Lokeren-Temse grijpt net naast eerste overwinning: geen winnaars in de Challenger Pro League op vrijdag | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·14 de setembro de 2024

Lokeren-Temse grijpt net naast eerste overwinning: geen winnaars in de Challenger Pro League op vrijdag

Imagem do artigo:Lokeren-Temse grijpt net naast eerste overwinning: geen winnaars in de Challenger Pro League op vrijdag

Er werd vrijdagavond ook in de Challenger Pro League gevoetbald. Van de vier ploegen die speelden, mocht er geen enkele zich tot winnaar kronen.

Standard heeft met 0-2 van Dender gewonnen in de JPL. Maar in de Challenger Pro League werd er ook gespeeld op vrijdagavond.


Vídeos OneFootball


Club NXT nam het thuis op tegen RFC Seraing. Het balbezit was in het begin voor de beloftenploeg van Club Brugge. Kaye Furo kon hen rond het halfuur ook op voorsprong zetten.

Niet veel later was het Lenn De Smet die de kans op de dubbele voorsprong liet liggen. Hij trapte een strafschop op de paal.

En Club NXT bleef steeds vergeten zichzelf te belonen. Nils Schouterden maakte er uiteindelijk nog 1-1 van. Verder pakte KSC Lokeren-Temse zijn eerste punt van het seizoen tegen Patro Eisden Maasmechelen.

Sebastiaan Brebels kon Lokeren-Temse al na 20 minuten spelen op voorsprong zetten. Na de pauze mocht Kevin Kis vanop de stip gelijkmaken voor Patro Eisden.

Gil Van Moerzeke was bijna de held van de avond toen hij de 2-1 op het bord zette. Maar Papa Demba Ndior verpestte het feestje door de 2-2 te scoren. Op het einde trapte Keano Vanrafelghem zelfs nog op de lat.

Saiba mais sobre o veículo