Er zal wat gewijzigd worden: ontdek de mogelijke opstelling van Club Brugge voor wedstrijd tegen Borussia Dortmund | OneFootball

Er zal wat gewijzigd worden: ontdek de mogelijke opstelling van Club Brugge voor wedstrijd tegen Borussia Dortmund | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 de setembro de 2024

Er zal wat gewijzigd worden: ontdek de mogelijke opstelling van Club Brugge voor wedstrijd tegen Borussia Dortmund

Imagem do artigo:Er zal wat gewijzigd worden: ontdek de mogelijke opstelling van Club Brugge voor wedstrijd tegen Borussia Dortmund

Club Brugge begint zijn Champions League-campagne met de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Ontdek de waarschijnlijke opstelling van blauw-zwart.

Club Brugge maakt zijn terugkeer in de grootste competitie, deze woensdag. De Blauw-Zwart zullen hun eerste wedstrijd spelen in het nieuwe format van de Champions League en zullen de finalist van de vorige editie, Borussia Dortmund, ontvangen.


Vídeos OneFootball


De Champions League begint voor Club tegen Borussia Dortmund. Een wedstrijd waarin Nicky Hayen enkele aanpassingen zou kunnen doen ten opzichte van de overwinning afgelopen weekend op het veld van KV Kortrijk. Met name in zijn verdedigingssectie.

Weinig overtuigend sinds zijn aankomst, zou Zaïd Romero plaats kunnen nemen op de bank, hoogstwaarschijnlijk ten gunste van Joël Ordonez. Ter herinnering, Jorne Spileers is niet speelgerechtigd voor de wedstrijd, omdat hij is opgenomen bij Club NXT voor de Youth League.

De mogelijke opstelling van Club Brugge om Borussia Dortmund te confronteren

Ook op het middenveld zou er wellicht iets kunnen veranderen. Raphael Onyedika, die dicht bij een vertrek was deze zomer, zal naar verwachting zijn plaats voor de verdediging terugkrijgen en Hugo Vetlesen vergezellen.

Nicky Hayen, die alleen Bjorn Meijer en Casper Nielsen mist, zou niet al te veel moeten verrassen in zijn aanval. Andreas Skov Olsen, Christos Tzolis en Gustaf Nilsson worden in de basis verwacht. Aan de kant van Borussia Dortmund hoopt men natuurlijk op een basisplaats voor Julien Duranville.

Waarschijnlijke opstelling van Club Brugge: Mignolet - Seys, Ordonez, Mechele, De Cuyper - Onyedika, Vetlesen, Vanaken - Skov Olsen, Tzolis, Nilsson.

Saiba mais sobre o veículo