Het zal de spanningen niet verminderen, integendeel: de leiders van de Rode Duivels zagen De Bruyne niet als aanvoerder | OneFootball

Het zal de spanningen niet verminderen, integendeel: de leiders van de Rode Duivels zagen De Bruyne niet als aanvoerder | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 de setembro de 2024

Het zal de spanningen niet verminderen, integendeel: de leiders van de Rode Duivels zagen De Bruyne niet als aanvoerder

Imagem do artigo:Het zal de spanningen niet verminderen, integendeel: de leiders van de Rode Duivels zagen De Bruyne niet als aanvoerder

Het geval Kevin De Bruyne is een gevoelig punt bij de Rode Duivels. Voornamelijk vanwege zijn aanvoerdersband.

Wat een ophef over een aanvoerdersband! Terwijl Roberto Martinez verraste door Eden Hazard als kapitein te benoemen, blijft de benoeming van Kevin De Bruyne voor onrust zorgen. Eerst met de zaak Courtois die eruit voortvloeide, en vervolgens met de opmerkingen van KDB naar zijn teamgenoten toe.


Vídeos OneFootball


De Bruyne was meer dan een jaar afwezig uit de Rode Duivels-groep vanwege verschillende blessures. Tijdens zijn afwezigheid droeg Romelu Lukaku de aanvoerdersband, met Courtois als vice-kapitein in eerste instantie.

Tedesco luisterde naar zijn groep...maar nam zelf een beslissing

Een discussiepunt dat vooral gaat over de gekozen speler. Het Belang van Limburg onthult namelijk dat de leiders van het team Kevin De Bruyne niet zagen als de nieuwe drager van de aanvoerdersband.

Hij legt uit dat bij zijn komst Domenico Tedesco de meest ervaren spelers van de kern zoals Jan Vertonghen, Axel Witsel, Dries Mertens, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku heeft geraadpleegd om hun mening te kennen over het aanvoerderschap.

Een andere naam kwam naar voren dan die van KDB: "De meerderheid van de leiders beschouwde Romelu Lukaku als de nieuwe kapitein. Zelfs Courtois was het daarmee eens," aldus HBvL. Zouden recente gebeurtenissen hen gelijk geven?

Saiba mais sobre o veículo