Hancko opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand april | OneFootball

Hancko opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand april | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·02 de maio de 2024

Hancko opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand april

Imagem do artigo:Hancko opgenomen in Eredivisie Elftal van de Maand april

David Hancko zijn goede prestaties zijn beloond met een plek in het elftal van de maand. Iedere maand publiceert de Eredivisie een elftal met de speler die het best hebben gepresteerd in de competitie en daar is de Slowaak dus een onderdeel van. Verder bestaat het elftal vooral uit spelers van PSV.

Hancko kwam afgelopen maand alle mogelijke speelminuten in actie. Hierin won Feyenoord van Ajax (6-0), Fortuna Sittard (0-1), Go Ahead Eagles (1-3) en NEC (1-0), maar speelde de ploeg wel doelpuntloos gelijk tegen FC Volendam. De verdediger van de Rotterdammers was trefzeker in de wedstrijden tegen Ajax en Fortuna Sittard. In totaal wist de Slowaak dit seizoen al zes doelpunten te maken en gaf hij drie assists.


Vídeos OneFootball


Met Jordan Teze, Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Johan Bakayoko, Joey Veerman, Malik Tillman en Luuk de Jong staan er acht spelers van PSV in het elftal. De Eindhovenaren kunnen komend weekend officieel kampioen worden en eigenlijk heeft niemand daar nog twijfels over. Het elftal van Peter Bosz won in april met 0-8 van sc Heerenveen, 6-0 van Vitesse, 5-1 van AZ en 0-2 van Excelsior. Het elftal is aangevuld met Sam Lammers van FC Utrecht, Mathias Kjølø van FC Twente en Mio Backhaus van FC Volendam.

Interesse uit het buitenlandHet lijkt een heel realistisch scenario dat Hancko komende zomer gaat vertrekken uit Rotterdam. De verdediger is wederom bezig aan een uitstekend onder Arne Slot en staat op de radar van heel veel Europese grootmachten. Toch wil de Slowaak geen overhaaste beslissing maken. "Ik heb al vaak verteld dat ik het heel leuk vind om hier te zijn en te spelen. Als ik blijf dan speel ik voor een club die ik geweldig vind. Het is speciaal om te spelen voor Feyenoord, maar als atleet wil je ook het maximale behalen. Voor nu speelt er niks, denk ik alleen aan Feyenoord en zien we het wel na het EK."

Saiba mais sobre o veículo