Feyenoord lijkt man van 22,3 miljoen euro niet te kunnen behouden | OneFootball

Feyenoord lijkt man van 22,3 miljoen euro niet te kunnen behouden | OneFootball

Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 de abril de 2024

Feyenoord lijkt man van 22,3 miljoen euro niet te kunnen behouden

Imagem do artigo:Feyenoord lijkt man van 22,3 miljoen euro niet te kunnen behouden
Imagem do artigo:Feyenoord lijkt man van 22,3 miljoen euro niet te kunnen behouden

© IMAGO

David Hancko herhaalt dat hij mogelijk niet heel veel langer voor Feyenoord zal spelen. In januari informeerde Paris Saint-Germain al bij algemeen directeur Dennis te Kloese en de verwachting is dat hij komende zomer nog meer belangstelling zal genieten. “Als ik nog tien jaar bij Feyenoord zou spelen, zou ik echt gelukkig zijn. Maar voor een sportman is het ook normaal om het hoogste na te streven.”


Vídeos OneFootball


“Ik kijk weleens naar de grote clubs in de Champions League, naar wedstrijden in de Premier League of andere grote competities en dan denk ik wel: Hoe zou ik er op dat niveau in dat shirt uitzien? Kan ik daar wat ik bij Feyenoord kan?”, vertelt Hancko zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Datzelfde dacht ik toen ik van Sparta Praag naar Feyenoord ging. Het hoort bij sport om zo te denken.”

“Dat heeft helemaal niets te maken met Feyenoord, want dat ik van deze club, de stad en de fans houd, dat is wel duidelijk. We wonnen samen de titel en nu willen we de beker pakken. Dat is waar het nu om draait.”, verwijst Hancko naar de eindstrijd tegen NEC van zondag. PSG kwam in januari sowieso te laat, daar Hancko een maand eerder een nieuw contract met Feyenoord tot medio 2028 was overeengekomen. “Daardoor kunnen niet veel clubs mij kopen”, erkent de Slowaaks international.

Hancko staat in de belangstelling van Napoli en Inter, waarbij de eerstgenoemde club inmiddels een eerste bod op Hancko heeft uitgebracht. Italiaanse media melden eerder deze week dat Feyenoord een bod van twintig miljoen euro heeft ontvangen op Hancko, die in de zomer van 2022 voor een bedrag van 8,3 miljoen euro overkwam van Sparta Praag.

De kans is echter klein dat Feyenoord akkoord gaat met de eerste aanbieding van de Napolitanen. Naar verluidt hanteren de Rotterdammers een vraagprijs van minstens dertig miljoen euro voor de verdediger van 26 jaar. Volgens het algoritme van FootballTransfers bedraagt de Estimated Transfer Value (ETV) van de verdediger 22,3 miljoen euro.

Saiba mais sobre o veículo