Feyenoord kan volgende verdediger uitzwaaien: nieuwe club is bekend | OneFootball

Feyenoord kan volgende verdediger uitzwaaien: nieuwe club is bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 de agosto de 2024

Feyenoord kan volgende verdediger uitzwaaien: nieuwe club is bekend

Imagem do artigo:Feyenoord kan volgende verdediger uitzwaaien: nieuwe club is bekend
Imagem do artigo:Feyenoord kan volgende verdediger uitzwaaien: nieuwe club is bekend

© IMAGO

Feyenoord hoopt deze week ook afscheid te kunnen nemen van Marcos López. Volgens het Algemeen Dagblad heeft de 26-jarige linksback zijn zinnen gezet op een overstap naar FC Kopenhagen. Eerder werd al bekend dat Marcus Pedersen naar Torino zal vertrekken. López kon ook rekenen op belangstelling van Sparta Praag en werd in Zuid-Amerika gelinkt aan een transfer naar Internacional.


Vídeos OneFootball


López begon zijn carrière bij Universidad San Martín de Porres, waarna hij ook nog anderhalf jaar bij Sporting Cristal speelde. In januari 2019 legde San José Earthquakes 350.000 euro neer voor de international van Peru, die tweeënhalf jaar later voor 1,2 miljoen euro werd gekocht door Feyenoord. Voor de Rotterdamse club kwam hij afgelopen seizoen in totaal slechts vijftien duels in actie.

Hoewel Arne Slot, die vorig jaar aan het roer stond, inmiddels is opgevolgd door Brian Priske, lijkt López wederom genoegen te moeten nemen met een reserverol. De komst van Hugo Bueno heeft voor nog minder perspectief op speelminuten gezorgd. FC Kopenhagen lijkt nu de beste papieren hebben voor de komst van López, die nog tot medio 2026 onder contract staat bij Feyenoord.

Sparta Praag was eerder nog volop in de race voor López, maar lijkt mis te grijpen. Het is niet bekend wat voor soort deal Feyenoord sluit voor de linksback, die een Estimated Transfer Value (ETV) van 1,4 miljoen euro vertegenwoordigt. Mogelijk vertrekt hij op huurbasis met een koopoptie, maar direct een definitief vertrek behoort ook tot de opties.

Dinsdag werd bekend dat Pedersen Feyenoord zal verlaten voor Torino. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano bereikten de twee clubs een akkoord over de verhuur van de Noorse verdediger, die volgend jaar definitief moet worden overgenomen. Torino betaalt dan 3,5 miljoen euro voor Pedersen.

Saiba mais sobre o veículo